Se græskar på 1 ton blive udskåret med motorsav

Nordens og Danmarks største græskar nogensinde på 970,4 kilo skal udskæres med motorsav. I alt 4 græskar udskæres et efter et.

For nylig blev Danmarks og Nordens største græskar fundet, og nu vil den dansk-amerikanske kunstner Malik Mabe udskære et græskarhoved, der med garanti vil være et tungt stykke arbejde. For det græskar hun skal udskære vejer med sine 970,4 kilo næsten 1 ton. Det gør græskarret til det fjerde største i Europa.

Udskæringen starter den 28. oktober, og slutter den 30., og undervejs vil Malik Mabe arbejde sig igennem fire af de otte græskar, der deltog i DM i græskar.

Malik Mabe glæder sig til at svinge sin motorsav og forvandle en række af de største græskar fra DM til mystiske og uhyggelige skabninger. Men hvad de alle helt præcist ender med at blive til, får vi først endeligt at se på Allehelgensaften den 31. oktober, hvor de alle bliver præsenteret med lys i, når mørket falder på.

– Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme hjem til Danmark for at lave de her kæmpegræskar om til uhyggelige lanterner med min motorsav. Især fordi dette års kæmpegræskar er det største, jeg nogensinde har arbejdet med. 970,4 kilo, det er jo helt vildt! Det bliver så fedt og spændende at se, hvad jeg kan få ud af det,” fortæller Malik Mabe, som også i USA er kendt for sin særlige kunstart.

Tivoli afholdt for nylig DM i græskar.

Praktisk info:

Sted: Tivoli i København foran Nimb og Paafuglen

Tid: kl. 11:00 – 18:00

Dato: 28., 29. og 30. oktober

Mest læste artikler