(U)hyggelig halloween i Tivoli

Tivoli byder velkommen til halloween fra den 13. oktober til og med den 6. november.

Nu har efteråret meldt sin ankomst, og halloween er lige på trapperne. Tivoli inviterer igen i år til halloween fra den 13. oktober til den 6. november, så tag familie med under armen, hvor du blandt andet kan se 22.100 græskar, som Tivoli har placeret rundt i omkring haven.

Der er masser at opleve i Tivoli, du kan tage et smut forbi Tivolis mange halloween-boder, du kan begive dig ind i en 180 meter lang pileflets labyrint og meget mere. 

Tivoli er klar til (u)hygge med kæmpeedderkopper og masser af græskar. Foto: Bax Lindhardt

Kåring af Danmarks største græskar

Du kan tage et kig på de mange græskar, der er med i DM i Kæmpegræskar i Tivoli. Vinderen bliver i år kåret den 15. oktober.

I 2020 blev der ikke bare slået ny dansk rekord, der blev også sat ny nordisk rekord, da Jens Peder Skønager fra Ribe skrev sig ind i historien med et græskar, der vejede hele 970,4 kg. Måske bliver der sat en ny rekord i år, men det må tiden vise.

Tivoli er kendt for deres mange flotte lys, der pryder hele haven, men den gamle have har i år valgt at skrue lidt ned for lyset. Pressechef Torben Plank uddyber:

– Lyset er en integreret del af Tivoli-oplevelsen, som millioner af gæster har delt gennem hele vores historie. Vi har i år bl.a. valgt at slukke for den permanente belysning uden for åbningstid, så det får ikke indflydelse på gæstens oplevelse i forlystelseshaven.

Tivolis pressechef Toben Plank fortæller, at de i flere år har arbejdet på at nedbringe energiforbruget, og det er noget, Tivoli vil forsætte med. Tivoli haven forbeholder sig også retten til at tilpasse sig løbende om nødvendigt.

Mest læste artikler