Magisk hortensia der blomstrer fra maj til november

Magical Four Seasons hortensia er planter i særklasse

Magisk hortensia der blomstrer fra maj til november

Denne artikel er oprindeligt udgivet på voresvilla.dk og flyttet til idenyt.dk efter 2018.

Med dem kan du nyde blomster seks måneder i træk og opleve ægte grøn magi, når de store blomsterkugler får nye farver i takt med årstidernes skifte

Magical Four Seasons hortensia kan noget, ingen andre planter kan. I foråret har de store, smukke blomsterkugler lyse, lette forårsfarver, der passer perfekt til årstiden, men når forår bliver til sommer kommer der mere fart på farverne, og når efteråret melder sig, ændrer Magical Four Seasons endnu engang udtryk og runder sæsonen af med lækre, intense vintagefarver.

7 forskellige sorter i varierende farver

Der findes syv forskellige sorter af Magical Four Seasons hortensia med forskellige farvenuancer, men fælles for dem er, at blomsterstandene som naturlige forvandlingskugler skifter farver tre til fire gange i løbet af de seks måneder, hvor du kan glæde dig over blomstringen. For eksempel fra sart lyserød og lime til dybrød og grøn eller fra lys violet til dybt smaragdgrøn.

Den ekstremt lange blomstringsperiode er endnu et kendetegn ved Magical Four Seasons hortensia. Du kan næsten mærke på blomsterstanden, at den har en usædvanlig styrke allerede fra begyndelsen, og som sommeren skrider frem, bliver blomsterne helt læderagtige at føle på. Det er den styrke, der gør, du har fornøjelse af din Magical Four Seasons hortensia i så utrolig lang en periode.

Magical four seasons efterår

Elsker flimrende lys

Magical Four Seasons hortensia giver uendeligt mange muligheder for at indrette sig med blomstrende frodighed på terrassen, altanen eller i haven. Planternes stærke grenbygning og solide blomsterstande betyder, at de ikke lader sig gå på af vind og vejr. De frodige planter er tørstige, så vand dem tit. De holder mere af flimrende lys end af direkte sol, så de giver også gode muligheder for at have blomster i de hjørner, hvor mange andre blomstrende planter må give op.

Magical Four Seasons hortensia er perfekte til store flotte krukker og kurve, og kan forvandle en grå terrasse eller gårdhave til en blomstrende oase i en håndevending. Plant dem i en god, porøs krukkemuld, der holder godt på vandet og vælg store krukker med god plads til at vande.

Du kan også sagtens plante dem ud i haven som blivende buske, for de er helt vinterhårdføre. Plant hortensia et let skyggefuldt sted i god, muldrig jord, der holder på fugtigheden, og vent med at fjerne de visne blomster til foråret for alvor har meldt sig. Undgå så vidt muligt at beskære busken. Til gengæld kan du roligt klippe et par blomsterhoveder til en buket eller bordpynt i sommerens løb. Blomsterne holder sig også rigtig godt i en vase.

Sommer hortensia

En eksklusiv plante

Magical Four Seasons hortensia er en serie af eksklusive sorter, der er omhyggeligt udvalg for deres ganske særlige egenskaber. Derfor produceres de kun af få udvalgte gartnerier med et skarpt øje for optimal kvalitet hele vejen igennem produktionen, og til du står med din nye, flotte plante. Gartneriet Møllerhøj i Stige ved Odense leverer som det eneste gartneri planter til butikker i hele Skandinavien.

Magical Hydrangea byder velkommen

Magical Hydrangea giver en blomsterrig velkomst til Malmö Garden Show i Sverige 1.-3. juni 2018, hvor alle indgange vil være pyntet med Magical Four Seasons hortensia i rosa og hvide nuancer, så udstillingens gæster får en smuk og romantisk modtagelse.

Du kan få meget mere at vide og finde din egen yndlingssort på hjemmesiden www.magicalfourseasons.com. På Facebook finder du Magical Four Seasons som Magical Hydrangea. Du er meget velkommen til at følge med og blive løbende tanket op med ny inspiration.

Mest læste artikler