Deltag i konkurrencen ‘Danmarks grimmeste have’

... og se andre deltageres katastrofer her, fx den søsyge med rotter og mormors gamle, smukke have, der ikke er smuk mere ...  Du kan stadig nå at lægge dit foto op - følg linket nederst i artiklen. 

Efter det store slag …

Efter det store slag …

Vores have ligner bogstaveligt talt en slagmark, efter vi har fjernet diverse bede og et drivhus fra den tidligere ejer, fortæller Thomas Lund om billedet her.Og han tilføjer, at der oven i købet er kommet en masse byggeaffald oven i hatten siden.

Rotter, skvalderkål og en hæk fra 1948

Rotter, skvalderkål og en hæk fra 1948

Min have er noget rod, konstaterer Dorte Schnedler.Man bliver søsyg af at kigge på græsplænen, efter vi har fjernet et par æbletræer. Det har også givet nogle huller lige til at falde i. Skvalderkål har overtaget det hele. Mit skur er røget fordi der boede rotter nedenunder. Den hjemmelavede terrasse er ved at falde sammen, hækken er fra 1948. Jeg mangler i den grad maskiner, der kan vende og fjerne græsplænen og ukrudt, og noget der kan trimme og skærer den ældgamle hæk ned og maskiner der kan hjælpe med nye bede

Mormors minde blegner

Mormors minde blegner

Vi har for to år siden overtaget min mormor og morfars hus, som de selv har bygget i 1952. De var rigtige havemennesker, og ikke et græsstrå lå forkert, fortæller Lykke Svaneby, der fortsætter:Efter min mormor døde, mistede min morfar lidt gnisten til at videreføre den flotte have, og han lod lidt træer m.m. komme til. De sidste fire år af hans liv, boede han på plejehjem, så der blev haven slet ikke passet. Vi har renoveret huset fra top til tå, og nu er turen så kommet til haven… men det er lidt uoverskueligt men selvfølgelig nemt at se, hvor man er kommet til, når vi først kommer i gang.

Haven, der har sin egen vilje

Haven, der har sin egen vilje

https://www.idenyt.dk/danmarksgrimmestehave

Mest læste artikler