denne artikel er sponsoreret

Der er forskel på udestuer: Det skal du vide inden du køber

En udestue eller en vinterhave er en dejlig tilføjelse til huset, som både lukker lys ind og giver fornemmelsen af nærhed med naturen. Den forlænger sæsonen med flere måneder og gør at du kan sætte pris på sommeren – også når det regner!

Ønsker du dig en længere sommersæson og muligheden for, at nyde dine udearealer uanset, hvordan vejret arter sig, så vil du nok sætte pris på en udestue af høj kvalitet.

Willab Garden tilbyder et stort antal forskellige modeller, og vores konsulenter hjælper dig med at finde den perfekte udestue, alt efter dine behov og ønsker til produkt og pris.

Gode råd om udestuens pris og kvalitet

Tre ting du skal tænke på når du planlægger din udestue:

  • Hvad skal du bruge din udestue til?

  • Hvornår vil du bruge din udestue – hvilken årstid?

  • Hvor stor skal din udestue være?

Tænk over kvaliteten når du køber udestue

Valget af gulv, tagisolering og glaspartier er afgørende for, hvor lang din sæson i udestuen bliver.

Det er forskellen på udestuer og udestuer! Og du vil sætte pris på at vælge rigtigt i forhold til dine behov.

Når du planlægger din udestue, er det vigtigt at tænke fra grunden – bogstaveligt talt. Det er den samlede isoleringsevne, der afgør hvor lang din sæson i udestuen bliver. Et gulv i terrasse-træ fungerer fint i sommersæsonen, mens et støbt betongulv med gulvvarme giver den bedste komfort i vintersæsonen, så har du planer om, at bruge udestuen hele året, er det et valg, du vil sætte pris på.

Uanset sæsonen anbefaler vi rammer i limtræ, som er FSC-certificerede. Limtræ giver mulighed for slankere konstruktioner, da det er stærkere end normalt tømmer.

Vælg det rigtige tag til din udestue

Et isoleret plasttag lader lyset trænge ind, men beholder varmen i din udestue. Markedets stærkeste og stiveste isolerede plasttagplader, har en konstruktion med x-struktur. Dette giver en øget bæreevne og stivhed, sammenlignet med traditionelle bølgeplast-produkter. Vælg et plasttag til din udestue som har høje værdier på isoleringsevne, styrke og brand-bedømmelse. Valget af plasttagets tykkelse og struktur afhænger af, hvilken sæson du planlægger at bruge udestuen i.

 

Vælg de rigtige udestuepartier til dit behov

Vælg udestuepartier som har sikkerhedsglas. Sikkerhedsglas er fem gang stærkere end almindeligt glas, hvilket giver dig en tryghed, hvis ulykken er ude i din udestue. Sikkerhedsglas tåler bøjning, slag og bratte temperaturskift meget bedre end normalt glas, så det er prisen værd.

17mm sikkerhedsglas giver god isolering fra forår til efterår. For en udestue, der skal anvendes om vinteren, anbefaler vi 24 mm vinterhave-isoleringsglas, der består af 2-lags ruder med argongas i mellemrummet. Argongassen giver øget isoleringseffekt i udestuen og mindre u-værdi.

Tænk altid på at vælge et kvalitetssystem, der er udviklet til det nordiske klima – det vil du sætte pris på i længden.

 

Sørg for at vælge udestuepartier med profiler, der har kvalitetsdetaljer. Ofte er det små detaljer, der forbedrer funktionaliteten, øger sikkerheden og forlænger levetiden af din udestue.

En vigtig detalje er at alumiumspartierne i udestuen har kraftige sideprofiler, der giver god stabilitet. Du kan læse mere om kvalitetsudestuer på Willabgarden.dk.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler