DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Derfor skal du vælge et vægdrivhus

Med efteråret godt på vej begynder vi at bruge haven mindre og mindre, og planter og krydderurter skal rykkes i læ for vind og vejr. Men tænk nu hvis man kunne forlænge året og nyde haven uanset vejret.

Det er lettere at nyde din have langt ind i efteråret, end du tror. For hvis du ikke allerede har et drivhus, kan et vægdrivhus have en masse fordele – både i forhold til dyrkning af planter og som et godt alternativ til et ekstra uderum.

Vægdrivhuset har nemlig en masse fordele i forhold til det klassiske, fritstående drivhus og derfor tilbyder Hobbydrivhuse.dk nu den smarte, vægmonterede løsning med model 1100.

Hvorfor vælge et vægdrivhus?

Vægdrivhuse er idéelle, hvis du har store havedrømme, men lidt plads at gøre godt med. For hvis vægdrivhuset monteres så der er direkte adgang fra huset, vil man automatisk benytte det meget mere end et klassisk drivhus. På den måde vil vægdrivhuset også holde bedre på varmen I løbet af nattetimerne og er generelt varmere end et fritstående drivhus. Derfor vil du også kunne bruge det fra tidligt forår til sent efterår, og derved få en udestue og et drivhus på samme tid.

Læs også: Med dette tilbehør til dit drivhus får du den bedste sæson – nogensinde

Derudover er det vægmonterede drivhus fra Hobbydrivhuse.dk langt mere modstandsdygtigt, da det er støttet af husmuren. Det er ikke engang nødvendigt at støbe fundament til drivhuset, da den integrerede aluminiumssokkel med jordspyd sørger for optimal fastgørelse – endda uden at beskadige hverken væg eller fliser.

Vægdrivhuset model 1100 kan fås i sort, hvid og aluminium, og du kan selv vælge om du vil have skydedøre eller hængslede døre.

De bedste planter til vægdrivhuset

Det bedste ved vægdrivhuset er, at det forlænger dine muligheder for at så og høste grønt. Men hvilke planter skal du så satse på? Salat og spinatfrø kan du sagtens så i løbet af oktober, og høste dem nogle uger ind i november. Så er der grøntsager lige uden for døren til madlavnigen, selv i de kolde måneder. Du kan også nå at så radiser, dild og persille i starten af november og bruge grangrene som afskærmning mod direkte sol i frosten, så de overlever vinteren.

Er du dog mere til til de klassiske, fritstående drivhuse, kan du også finde dem hos Hobbedrivhuse.dk. For eksempel er den nye model 700+ i dag et af de stærkeste hobbydrivhus på det danske marked.­

Hobbydrivhuse.dk producerer selv alle drivhuse og sælger direkte til dig, så du undgår det fordyrende mellemled. På den måde går pris og kvalitet op i en højere enhed.

Mest læste artikler