denne artikel er sponsoreret

Få meget mere udeliv for pengene

Med et drivhus eller en havepavillon i god kvalitet udvider du ikke alene muligheden for det gode og sunde udeliv. Du kan også høste dine egne ekstra-grønne grøntsager lige udenfor døren. Lige nu kan du ovenikøbet få opfyldt drømmen med rabat.

Drømmer du om at fylde salatskålen med tomater, agurker og salat fra egen produktion, nydt med udsigt til en stille skumringstime i haven? Eller ønsker du at give dine børn jord under neglene og et nærmere forhold til, hvor maden kommer fra? Eller drømmer du bare om at kunne nyde at læse en god bog i haven, uanset om regnen rusker eller temperaturen falder lidt – som den jo desværre ofte gør i Danmark.

Havepavillon Royale 10 m2

Havepavillon Royale 10 m2

Så er du en af de rigtigt mange danskere, der vil have stor glæde af et godt drivhus eller en havepavillon. Når du investerer i et drivhus, investerer du nemlig samtidig i en sund hverdag, hvor hele familien har mulighed for at dyrke egne grøntsager og urter, så I altid er sikret sunde, friske og garanteret økologiske råvarer til madlavningen. Endda uden at skulle bruge energi på at handle ind. Sundere, grønnere og mere miljørigtigt bliver det ikke. Måske får du ligefrem lyst til at eksperimentere med mere eksotiske sager som citroner, der sagtens kan vokse i et dansk drivhus – de skal bare ind i varmen om vinteren.

Uderum til ethvert behov

Vælger du et drivhus eller en havepavillon af en vis størrelse, er det ikke kun grøntsagerne der kommer til at trives i haven. Med en hyggelig indretning bliver drivhuset hurtigt til et skattet uderum, der kan bruges til alt fra fællesspisning til afslapning – eller måske kontor eller en yogatime. I virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænser. Hobbydrivhuse.dk har specialiseret sig i at gøre drømmen om et vejrsikkert udeliv til virkelighed, uanset hvad du drømmer om at bruge dit drivhus eller havepavillon til. Hos Hobbydrivhuse.dk kan du nemlig få drivhus i størrelser der passer til lige præcis dit behov, uanset om du har en lille kolonihave eller en stor helårsgrund.

Drivhuset er blevet en del af boligen

Hobbydrivhuse.dk blev startet i 2002 af Brian Thulstrup, der siden opstarten har oplevet en stigende interesse for ikke mindst de lidt større drivhuse og havepavilloner hos de danske haveejere, der ikke længere gemmer drivhuset væk, men i stedet opfatter det som havens pryd og et rum, der skal bruges og nydes.

”I gamle dage var et drivhus noget man havde i det fjerneste hjørne af haven, hvor man dyrkede lidt agurker og tomater, men nu er det blevet en mere integreret del af boligen. Man vil have store, pæne, kvalitetsdrivhuse, der fungerer som kombinerede uderum, hvor man samtidig kan dyrke grøntsager i plantekasser,” siger Brian Thulstrup, der også oplever en efterspørgsel efter stærke og kraftige drivhuse, der kan klare sig i selv et af de stadigt mere hyppige stormvejr.

Royale-serien fås også som havepavillon, vægdrivhus og almindeligt fritstående drivhus i alle størrelser.

Højeste kvalitet

Vælger man et drivhus eller en havepavillon fra Hobbydrivhuse.dk, er man sikker på kvaliteten. Brian Thulstrup konstruerer selv samtlige modeller, der bliver produceret direkte. Det betyder konkurrencedygtige priser, da alle fordyrende mellemled er sparet væk. Det betyder også en stor faglig stolthed og et godt øje for kvaliteten helt ned i detaljen. Blandt andet bliver der kun brugt bolte i rustfrit stål, ikke aluminium, til at samle med, ligesom fastgørelse af polycarbonatplader og glas sker på samme måde som i industridrivhuse: Pladerne ligger an mod et kraftigt T-profil.

Oven på T-profilet påmonteres et halvmåneprofil, som påskrues, hvilket klemmer pladerne/glasset fast. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt plader og glas vil blæse af under en storm. I det hele taget gør den dobbelte alu-profil konstruktionen væsentligt stærkere end de fleste tilsvarende drivhuse.

I samtlige pavillon-modeller er det desuden muligt at hæve den øverste taghætte for udluftning, så det er let at trække varmen ud på en lun sommerdag.

Kyndig rådgivning hele vejen

Hos Hobbydrivhuse.dk kan du købe samtlige modeller direkte fra hjemmesiden, hvis du på forhånd ved, hvad du vil have, men professionelle medarbejdere med indgående produktkendskab står også klar med råd og vejledning. Både når du skal vælge den helt rigtige model til dit behov og hvis du efterfølgende får brug for hjælp til montering.

Hobbydrivhuse.dk samarbejder desuden med en række autoriserede montører, der kan sørge for, at alt er korrekt opsat, så det eneste du skal gøre er at fatte planteskovl og en god kop kaffe, før du er klar til at tage dit nye udendørs yndlingsrum i brug.

Hobbydrivhuse samarbejder med Dansk Glasforsikring A/S og tilbyder gratis forsikring de første tre måneder efter færdigmontering.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler