denne artikel er sponsoreret

Sådan får du glæde af dit drivhus hele året

De kolde måneder er over os, men det behøver ikke at betyde, at sæsonen for drivhus er forbi. Der er nemlig en lang række ting, du med fordel kan bruge dit drivhus til henover vinteren.

Synes du, at drivhussæsonen er alt for kort, så hvorfor ikke forlænge den, så du får glæde af dit drivhus hele året?

Du kan nemlig dyrke både salat og krydderurter i dit drivhus hele året, hvis du isolerer eller opvarmer det. Det er faktisk hverken svært eller dyrt, og det giver dig samtidig mulighed for både at dyrke nogle mere eksotiske planter i dit drivhus og at få et forspring med forspiringen i foråret, så du for eksempel kan få friske jordbær allerede i maj. 

På kurset ‘Få mere ud af dit drivhus’ gennemgår vi, hvordan du let kan forlænge drivhussæsonen, så du kan få glæde af dit drivhus hele året.

Kurset henvender sig til både dem, der allerede har et drivhus, og dem, der drømmer om at få et drivhus. På kurset gennemgår vi, hvordan du bedst passer både de almindelige drivhusplanter, men også de mere eksotiske, hvis du skulle have lyst til at eksperimentere med nye sorter. Og der er masser af inspiration til nye planter, du kan dyrke i dit drivhus.

Du får også hver dag en opskrift til lækre retter, du kan lave af dine egne hjemmedyrkede grøntsager og frugter. 

Kurset forløber over tre uger, og koster 199kr. Du kan tilmelde dig her.

Få 10% rabat!

Modtagere af idenyts nyhedsbrev får 10% på alle idenyts kurser. 
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

 

Kurset er sponsoreret af  

Willab Garden logo

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler