DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Tag forskud på sommeren med et vægdrivhus

Udnyt forårssolen med et vægdrivhus, der er en let måde at skabe en hyggelig og varm forlængelse af din bolig, hvor du kan få det meste ud af solens stråler til dyrkning af planter og krydderurter.

Foråret er lige på trapperne, men der er alligevel et godt stykke tid, til vi her i Danmark kan nyde sommerens varme. Hvis du ikke allerede har et drivhus, kan et vægdrivhus være en god måde at tage forskud på sommeren. Dér kan du nemlig dyrke planter og krydderurter, der gerne skal stå i drivhusets varme. Vægdrivhuset er også en god måde at få en tilføjelse til boligen, hvor du kan nyde både lyset fra forårssolen og få det meste ud af forårsvarmen.

Vægdrivhuset har en lang række fordele i forhold til det klassiske, fritstående drivhus, som allerede er populært i mange danske haver, og derfor tilbyder Hobbydrivhuse.dk nu den smarte, vægmonterede løsning med deres model 1100.

Hvorfor vælge et vægdrivhus?

Vægdrivhuse er idéelle, hvis du har store havedrømme, men lidt plads at gøre godt med. For hvis vægdrivhuset monteres, så der er direkte adgang fra huset, vil du automatisk bruge det meget mere end et klassisk drivhus. På den måde vil vægdrivhuset også holde bedre på varmen i løbet af nattetimerne og er generelt varmere end et fritstående drivhus. Derfor vil du kunne bruge det fra tidligt forår til sent efterår, og derved få en udestue og et drivhus på samme tid. 

Derudover er det vægmonterede drivhus fra Hobbydrivhuse.dk langt mere modstandsdygtigt, da det er støttet af husmuren. Det er ikke engang nødvendigt at støbe fundament til drivhuset, da den integrerede aluminiumssokkel med jordspyd sørger for optimal fastgørelse – endda uden at beskadige hverken husmur eller fliser.

Vægdrivhuset i model 1100 kan fås i sort, hvid og aluminium, og du kan selv vælge om du vil have skydedøre eller hængslede døre.

De bedste planter til vægdrivhuset 

Med et vægdrivhus kan du dyrke et stort udvalg af krydderurter og planter allerede nu i foråret, som du kan bruge i madlavningen. Men hvilke planter skal du så satse på? Især tomater trives godt i drivhuset. Du kan så dem allerede i marts og derefter flytte de små planter ud i drivhuset, hvor de kan vokse sig store og give de første tomater til sommer. 

Også chili-planten er blevet meget populær selv at dyrke og giver bid til mange klassiske retter. Prøv den i lasagnen eller lav din egen chili-olie ved at skære et par chilier i halve og putte dem i en flaske olivenolie.

Er du mere til de klassiske, fritstående drivhuse, kan du også finde dem hos Hobbydrivhuse.dk. For eksempel er den nye model 700+ i dag et af de stærkeste hobbydrivhuse på det danske marked. 

Hobbydrivhuse.dk producerer selv alle drivhuse og sælger direkte til dig, så du undgår det fordyrende mellemled. På den måde går pris og kvalitet op i en højere enhed.

Mest læste artikler