Vis os dit smukke drivhus og kom med i magasinet idenyt

Drivhuset er havens oase. Det er fuld af liv om sommeren, hvor planter, frugter og grøntsager spirer og gror. Om vinteren kan drivhuset bruges til hygge og for nogle, kan den fungere som en lun stue midt i den snedækkede have. Drivhuset er en sand fornøjelse, og vi vil gerne se din stolthed. Se her, hvordan dit drivhus kan komme med i idenyt.

Vi er sikre på, at du har et fantastisk drivhus hjemme i din have. Det behøver ikke at være et kunstværk, men det må gerne vise netop din personlighed. Har det nogle finurlige detaljer, eller har du måske selv bygget det? Er det en grøn oase af klatreplanter eller er det fyldt med krukker? Lige meget hvad, vil vi gerne se dit drivhus og vise det til alle vores læsere i vores magasin og på vores sociale medier i foråret 2021.

Sådan får du dit drivhus med i magasinet idenyt

Send os et billede af dit drivhus, fra den tid på året, hvor du synes det er allersmukkest, på mail idenyt@idenyt.dk. Skriv “Mit smukke drivhus” i emnefeltet.

Læs også: Med dette tilbehør til dit drivhus får du den bedste sæson – nogensinde

Vi kigger på alle billeder og udvælger vores favoritter, og hvis du er heldig (og har et gudeskønt drivhus), kan det være dit drivhus, der kommer med i forårsmagasinet 2021.

Læs også: Orangeri – Varm dig i din egen eksotiske oase hele året

Del også gerne dine flotteste billeder af dit drivhus med os på Facebook og Instagram. Brug #mitsmukkedrivhus på Instagram og tag os i dit opslag, så deler vi dit drivhus i story.

Gode tips til drivhuset

Det er vigtigt at rydde op og rengøre drivhuset i foråret for alger og svampesporer, der kan skade planterne. Der sidder typisk også en masse mider og andre skadedyr, som har søgt ly for vinteren og blot venter på, at du planter deres livretter. Få gode tips til forårsklargøring af drivhuset.

Om sommeren kan drivhuset blive for varmt for selv de mest varmekrævende planter. Her får du gode tips til at holde temperaturen i drivhuset nede om sommeren.

Hvis du overvejer at anskaffe dig et drivhus, så meld dig til vores drivhus kursus, mens du venter på at det igen bliver efterår, som er den bedste sæson at etablere et drivhus. Læs, hvorfor du skal sætte drivhuset op i efteråret.

I vinteren tænker mange drivhusejere “mit drivhus må vente til foråret kommer… Der er alligevel ikke noget, jeg kan gøre ved det nu”. Tænker du også sådan? Så se lige her, hvor vigtigt det er at huske drivhuset hele vinteren og få gode tips til, hvad du kan gøre.

Du kan også tilmelde dig vores online drivhus kursus og blive klædt på til en flot drivhus sæson hele året rundt.

Mest læste artikler