Invitér bier, sommerfugle og andre nyttedyr tilbage i din have

Op mod en million dyre- og plantearter kloden over er truet af udryddelse, og mange af dem risikerer at være forsvundet inden for få årtier. Det er hovedkonklusionen i en omfattende rapport fra FN-organisationen Ipbes, hvis opgave det er at dokumentere, hvordan det står til med den globale biodiversitet.

Det var den dårlige nyhed.

Den gode nyhed er, at du lokalt kan være med til at gøre noget ved det. Og der skal faktisk ikke så meget til, før du er med til at gøre en forskel.

Bi

Med kurset ‘Balance i haven’ giver vi dig et hav af tips til, hvordan du med ganske få tiltag kan hjælpe dyrene i din have. Og vi fortæller dig, hvordan dyrene til gengæld vil hjælpe dig.

Læs også: Sommerfuglebusk – alt om pasning, plejning og beskæring

Vi ser på, hvordan du kan hjælpe de vigtige, men truede bier og andre af havens små nyttedyr med både mad og bolig. Hvilke blomster kan du plante for at give dem de bedst mulige vilkår, og hvordan kan du indrette haven, så de trives og har lyst til at blive. Vi fortæller også, hvad du kan gøre for at få et rigere fugleliv i din have, og sidst, men ikke mindst, giver vi gode råd til, hvordan du kan hjælpe nogle af de lidt større dyr i haven såsom pindsvin og egern.

Kurset koster 199 kr. Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Egern

Mest læste artikler