Overraskende produkt inviterer fugle, insekter og bier ind i din have

Savner du liv i din have? Så behøver det ikke at vare længe, førend du kan høre fuglene synge og bierne summe omkring dig.

Nu kan du let skifte mellem bihotel, foderbræt, fakkel, blomsterskål eller regnmåler i et og samme stativ i din have.

Det er tanken bag haveproduktet GARDENA Clickup! 

Clickup! består af et stativ i træ og fem dekorationer, du kan klikke på. Et bihotel, et foderbræt, en fakkel, en blomsterskål og en regnmåler.

Du kan udskifte dekorationerne med et enkelt klik, og du kan let rykke rundt på placeringerne, så du kan indrette haven alt efter behov – og årstid.

Bihotel eller foderbræt

Med det fine bihotel kan du invitere bier, mariehøns og sommerfugle ind i haven. Bihotellet har flere forskellige rum, og det er bygget, så det tager hensyn til den seneste viden om insekternes levevis.

Der er altså plads til flere forskellige insekter, der kan bo på hotellet året rundt – takket være et beskyttende tag og en ramme.

Foderbrættet kan tiltrække fuglene, og det er lavet i et ret elegant design, som ikke kun tiltrækker fugle. Det foregår på den måde, at du lægger fuglefrø ind i dispenseren – og så varer det ikke længe, førend du kan se fuglene flokkes.

Og skulle fuglebrættet trænge til rengøring, er det ikke et stort problem. Du tømmer dispenseren og lægger den simpelthen i opvaskemaskinen.

Faklen skaber en hyggelig stemning i haven. Du fylder tanken med 350 milliliter almindelig lampeolie, og så kan du nyde det varme lys i mindst seks timer.

Selve tanken til faklen er sikret mod lækage, og vil du slukke flammen, kan du gøre det uden problemer og helt sikkert med den ske, der følger med.

I blomsterskålen kan du plante din yndlingsblomst eller nogle lækre krydderurter. Skålen måler 25 cm i diameter, og den har en drypkant i bunden, der sikrer, at du undgår overvanding.

Endelig er der regnmåleren, som giver dig et ret præcist billede over mængden af nedbør.

Regnmåleren er frostsikret, og den er let at tømme. Det gør du ganske enkelt ved at løsne den af håndtaget og hælde vandet ud.

Selve håndtaget kan du få for 129,95 kr. De øvrige priser er:

Bihotel 399,95, foderbræt 349,95, faklen 349,95, blomsterskålen 129,95 og regnmåleren 129,95. 

Alle produkterne kan købes i byggemarkeder landet over.

Mest læste artikler