Giftfri nyhed til myrebekæmpelse

Ønsker du at komme myrerne til livs, men stadig være miljøbevidst, så kan dette naturprodukt være lige noget for dig.

Dette forår er der kommet et nyt miljøvenligt produkt på gaden til at bekæmpe myrer. Det patent-anmeldte naturprodukt Myrevand lover at stoppe dit problem med myrer og stabiliserer samtidig jorden under fliserne, efter myrerne har lavet gange.

Det gør det fordi Myrevand består af en blanding af vand og bittesmå stykker af lertypen blåler. Lerstykkerne, der er tungere end vandet, bevæger sig nemt ned i de små gange under fliserne, og udfylder hulrummene.

Når myrernes gange fyldes op, sker der samtidig en stabilisering af fliser og andre flader, så man minimerer risikoen for sætningsskader.

Sådan behandler du med Myrevand

Vil du give dig i kast med at teste Myrevandet selv, gøres dette nemmest ved at stille en 1-liters Myrevand-flaske på hovedet ovenfor hullet til boet. Derpå vil væsken selv løbe ud, og fordele sig i gangene. Fordi produktet indeholder en del vand, vil det tørre ud og svinde, så producenten, Risvig, anbefaler en efterfyldning.

Produktet er ifølge Risvig 100% fri for giftstoffer, og kan også anvendes i både køkkenhaven og drivhuset, samt på terrassen, i haven, carporten eller indkørslen med god samvittighed, for miljøet er der altså tænkt på.

Du kan købe Myrevand til en vejledende udsalgspris på 60 kroner literen.

Mest læste artikler