idenyts Have Favoritter: Jord & Gødning – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘jord & gødning’ her.

SUBSTRAL® Ready to Use | Substral

Klar til brug Plantenæring. Indeholder nu Huminsyre som er rig på organisk materiale Synligt sundere planter allerede efter bare 7 dage Stimulerer sund vækst, rigt udbytte og stærk roddannelse Forbedrer planternes modstandsdygtighed Flasken er fremstillet af 50% genbrugsplastik Vejledende udsalgspris: 69,95 kr.

Weibulls Tørv/Sphagnumfri Pottemuld | Weibulls

God til ny- og omplantning i krukker samt blomsterkasser. Indeholder leca og bio gødning hvilket forbedre jordens struktur. Blomsterjord har en noget grovere struktur end såjord og et højre indhold af gødning. Blomsterjorden er god til almindelige planter som har brug for en neutral pH værdi. Kan anvendes til større stiklinger. Vejledende udsalgspris: 69,95 kr.

GroGreen® Feed & Shine® Rhododendron (klar-til-brug) | GroGreen

Giv dine surbundsplanter bladgødning og få smukke, sunde planter Den specialudviklede bladgødning er til alle surbundsplanter, og sikrer sunde planter, der er modstandsdygtige overfor svampesygdomme, mistrivsel og dårlig vækst. GroGreen® Feed & Shine® Rhododendron er en bladgødning til alle typer rhododendron og andre surbundsplanter. Gødningen er 100 % organisk og vegetabilsk. Ved brug en gang om ugen sikres det, at rhododendronerne holdes sunde og modstandsdygtige over for bladsvampe som fx rodråd/grensår, knopsprængning og meldug. Produktet er miljøvenligt og skånsomt for planter og natur. Vejledende udsalgspris: 99,95 kr.

GroGreen® Citrusjord | GroGreen

Giver et godt mikroliv i plantejorden til gavn for sunde planter GroGreen® Citrusjord er af høj kvalitet med god vandholdende evne, der kan forsyne planten med vand alt efter behov. Med den rige plantenæring er GroGreen® Citrusjord med til at sikre sunde vitale planter med fine og dejlige frugter. GroGreen® Citrusjord indeholder spagnum, træfibre, kompost, ler og leca granulat. Sammensætningen giver en let og luftig jord, der er god at arbejde med og som samtidig sørger for rigeligt med luft til rødderne.

Der er tilsat ler og gødning for yderligere at sikre, at jorden har den rette beskaffenhed til alle former for citrus- og middelhavsplanter. Ler er med til at holde på fugtigheden i potten og hjælper til at forhindre udtørring. I citrusjorden er der også tilsat makro- og mikronæringsstoffer især rigeligt med jern (Fe), som sikrer flotte, grønne blade og velnærede planter. Vejledende udsalgspris: 99,95 kr

Champost Jordforbedring | Champost

En lækker organisk og bæredygtig gødning som tilfører jorden naturlige næringsstoffer. De lokale rideskoler i Thy leverer hestemøg til Champost, og efterfølgende bliver det under kontrollerende forhold komposteret og pasteuriseret. Du topdækker jorden i dit staudebed, langs hækken, ved træer, buske og i krukker med 5 cm jordforbedring.

Mængden af ukrudt bliver markant minimeret, det forbedrer jordens struktur, holder på fugten og de organiske næringsstoffer bliver langsomt, naturligt og i takt med plantens behov frigivet til planten. Champost Jordforbedring indeholder gødning til et helt år. Møglækkert til haven! Vejledende udsalgspris: 98 kr.

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler