Lille robotplæneklipper med luksusfunktioner

Med denne nye robotplæneklipper, får du de store modellers førsteklasses funktioner i en lavere prisklasse. Robotplæneklipperen håndterer ubesværet smalle passager, høje skråninger og komplekse plæner. Og det er ikke alt.

Husqvarnas nyeste bud på en robotplæneklipper som de fleste har råd til, Automower 305, byder på spændende feautures, der ikke altid er til at finde i prisklassen.

Blandt andet kan den lille robotplæneklipper kan med sine fire hjul og en særlig hældningskontrol klare skråninger på helt på til 40 %. Samtidig sikrer funktionen ’systematisk passage’, at robotten kommer let gennem smalle passager uden at risikere at sidde fast.

Plæneklipperen er udstyret med en vejrtimer, der automatisk tilpasser omfanget af klipning til plænens vækstrate. Den har også en frostsensor, som forhindrer robotten i at arbejde – og dermed beskadige – en frossen græsplæne.

Skift skjoldet og styr den via mobilen

Desuden kan du fjerne skjoldet, hvad der gør det let at designe dit eget skjold. Du kan også købe et ekstra skjold som tilbehør i enten hvid, orange og grå.

Du får gennem bluetooth fuld kontrol over robotten via din smartphone. Du kan nemt sende start-, stop- og park-kommandoer eller kontrollere og justere indstillingerne, så længe du er inden for en rækkevidde af max 30 meter. Du kan tilkøbe, at du også kan styre robotplæneklipperen via internet og dermed styre din robotplæneklipper uanset, hvor du er i verden.

Modulopbygning for let vedligeholdelse

Automower 305 er som noget nyt fremstillet i moduler. Det betyder, at du let kan udskifte dele for at rengøre eller erstatte dem. Faktisk kan du fjerne skjoldet med det medfølgende
vedligeholdelsesværktøj og spule karosseriet med en haveslange.

Automower 305 har en vejledende udsalgspris på 8.999 kroner og er på gaden nu.

Læs også: Læg rullegræs på den rigtige måde

Mest læste artikler