DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Fremtidens robotplæneklipper er uden kabel

Husqvarna har for nylig lanceret deres nyeste produktserie, der opfylder et stort ønske hos mange haveejere. Med NERA, som er en serie af robotplæneklippere, slipper man for kabeltråden. I stedet bruges det banebrydende EPOS-system, en satellitbaseret teknologi, der navigerer efter virtuelt kort over haven, som nemt tilpasses på mobilen.

For to år siden lancerede Husqvarna en kabelfri teknologi til robotplæneklippere til professionelt brug. Efterspørgslen var også stor fra de private haveejere, men Husqvarna ville være sikre på, at de kunne levere den samme kvalitet, som med deres andre populære produkter.

Superligaen indenfor robotplæneklipperne

Det mål har de nået med NERA, der ikke kun er kabelfri, men også leverer en robotplæneklipper, som er optimeret til at levere et perfekt resultat på selv store og udfordrende græsplæner. De tre modeller fra NERA-serien er i superligaen indenfor robotplæneklipperne til privat brug. Det er den helt rigtige model til dem, der gerne vil have at haven står knivskarpt, mens de selv har mere tid til at nyde den.

En af de mange smarte features ved NERA er, at den selv kører udenom for eksempel glemt legetøj eller andre forhindringer. Så kan du trygt sætte robotplæneklipperen i gang.

Fuld kontrol fra mobilen

Det bliver ikke meget nemmere at få din græsplæne til at stå knivskarpt end med Automower® Connect app, der giver mulighed for fuld kontrol over robotplæneklipperen. I appen kan du tilpasse det virtuelle kort over haven, tilpasse et klippeskema og endda lave midlertidige ’stay-out’-zoner, så I for eksempel kan lade badebassinet stå til sommer.

Husqvarna tilbyder desuden et bredt sortiment af produkter, der kan opfylde behovene til alle slags haver og budgetter. Læs mere om NERA på husqvarna.com/dk

Mest læste artikler