idenyts Have Favoritter: Havemaskiner – Græs – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘Havemaskiner - græs’ her.

Plæneklipper LM 510 | Biltema

Selvkørende, benzindrevet plæneklipper med startbatteri, der gør det nemt at starte blot med et tryk på en knap. Vælg mellem sideudkast, græsopsamler eller bioklip, der findeler græsafklippet. Batteri og lader er inkluderet. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 3.499 kroner.

Klik her for at læse mere.

Segway Navimow H800E | Witt

Denne trådløse robotplæneklipper bruger en virtuel grænse, så der ikke længere er behov for nedgravning af kanttråd. Robotten er til den lille græsplæne på op til 800 m² og har 4G og GPS-tyverisikring. Vejledende udsalgspris: 12.999 kroner.

Klik her for at læse mere.

Robotplæneklipper | Biltema

Perfekt til den lille, plane rækkehusgrund. 42 W, 16 cm, 300 m2 Klipper op til 300 kvm og klarer hældninger på 30 %. Ultralydsregistrering af forhindringer betyder nem installation. Display med trykknapper og nem programmering Vejledende udsalgspris hos Biltema: 3.499 kroner.

Klik her for at læse mere.

Robomow RK1000 | Witt

RK 1000 er en alsidig robotplæneklipper med unikt kantklip og klipning ud over hjulbredden. Du kan trygt overlade maskinen til at klare klipningen, mens du kan nyde tiden på plænen sammen med familie, børn og venner. Den klarer plæner på op til 1.000 m².

Den nye RK-serie er udstyret med praktiske funktioner, som sikrer nem betjening og fremragende klipperesultater. Med den lette programmering af op til 4 underzoner og 2 separate zoner via app eller den praktiske touch-betjening samt en klippehøjde på op til 100 mm, tilbyder RK 1000 maksimal fleksibilitet. Den kulfrie motor, det fjederophængte klippesystem og de forskudte klinger overbeviser på jævnt som ujævnt terræn med et perfekt klipperesultat.

RK 1000 klarer endda skråninger på op til 45 %. De patenterede terrængående hjul sikrer et godt og fast greb og takket være den støjsvage drift, bliver du ikke generet, mens RK 1000 klipper græsset. Vejledende udsalgspris: 11.999 kroner.

Klik her for at læse mere.

Mosrive/vertikalskærer | Biltema

Med to forskellige ruller. Vertikalskærerrullen skærer skår i plænen, som letter optagelsen af vand, ilt og gødning for græsplænen. Mosriverrullen fjerner mos fra plænen. 230 V. Testet! ”Lille og enkel, men gør jobbet godt.” – Gjør det selv, 11/2018. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 699 kr.

Klik her og læs mere.

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler