10 gode grill-gadgets

10 gode grill-gadgets

Der er ikke noget som smagen af grill på lune aftner. idényt viser dig, hvilke grill-gadgets du ikke kan undvære.

Twitter Print

Stegetermometer

Temperaturen er sværere at regulere ved grillkul. Det viste termometer giver alarm og displayet – med baggrundslys – blinker, hvis den valgte temperatur stiger eller falder uden for de valgte intervaller. ET-732 fra Maverick/tbsgrillshop.dk til 499 kr.

10 gode grill-gadgetsRustfri grilltang

Rustfri grilltang fra WMF, 30 cm lang. Set hos Thuesen Jensen og Illums Bolighus til ca. 200 kr.

10 gode grill-gadgetsLækker, hjemmelavet pizza

Hjemmelavet pizza i haven – så bliver det ikke bedre.  Pizzaria Pronto kører på gas og bager en pizza på under 10 minutter. Bauhaus har den til ca. 2.000 kr. 

10 gode grill-gadgets

Smedejernsgryde

Rigtigt tilbehør tilberedes, mens stegen griller. Hertil bruges en smedejernsgryde, som tåler varmen. Denne er fra webergrill.dk. Ca. 800 kr.

10 gode grill-gadgetsBlæs liv i kullene

Få lynhurtigt varme kul med Air Booster BBQ Jet. Bare 8 minutter tager det. Air Boosteren har en motor, der “blæser” liv i kullene i grillstarteren. Set i XL Byg til ca. 500 kr. eksklusiv grillstarter.

10 gode grill-gadgetsUundværlig grillbørste

En langskaftet grillbørste er uundværlig, når grillen skal rengøres. Denne er fra Eva Solo, og koster ca. 280 kr.

10 gode grill-gadgetsSmarte grillhandsker

Disse KitchenGrips grillhandsker beskytter mod temperaturer fra -97ºC til +260ºC. Handskerne er antibakterielle, og kan desuden rengøres i opvaskemaskinen. Set hos Thuesen Jensen til ca. 240 kr.

10 gode grill-gadgetsFå klassisk grillsmag på gasgrillen

Klassisk smag af grill får du med en gasgrill og en røgboks. Boksen fyldes med rygeflis og stilles i gasgrillen, når du griller. Set til ca. 150 kr. hos Weber. 

10 gode grill-gadgets

Grilltang

Grilltænger til at vende stegen, uden at brænde fingrene. Den her er fra cobb.dk til ca. 150 kr. Den er 29 cm lang og i rustfrit stål. Tåler maskinopvask.

10 gode grill-gadgets 

Med denne kyllingeholder fra Staub kan du lave den bedste og mest saftige kylling. Holderen er fremstillet i emaljeret støvejern, og kan bruges både på grillen og i ovnen. Prisen er ca. 1000 kr.

10 gode grill-gadgets

Twitter Print

Mest læste artikler