10 gode grill-gadgets

Der er ikke noget som smagen af grill på lune aftner. idényt viser dig, hvilke grill-gadgets du ikke kan undvære.

Stegetermometer

Temperaturen er sværere at regulere ved grillkul. Det viste termometer giver alarm og displayet – med baggrundslys – blinker, hvis den valgte temperatur stiger eller falder uden for de valgte intervaller. ET-732 fra Maverick/tbsgrillshop.dk til 499 kr.

Rustfri grilltang

Rustfri grilltang fra WMF, 30 cm lang. Set hos Thuesen Jensen og Illums Bolighus til ca. 200 kr.

Lækker, hjemmelavet pizza

Hjemmelavet pizza i haven – så bliver det ikke bedre.  Pizzaria Pronto kører på gas og bager en pizza på under 10 minutter. Bauhaus har den til ca. 2.000 kr. 

Smedejernsgryde

Rigtigt tilbehør tilberedes, mens stegen griller. Hertil bruges en smedejernsgryde, som tåler varmen. Denne er fra webergrill.dk. Ca. 800 kr.

Blæs liv i kullene

Få lynhurtigt varme kul med Air Booster BBQ Jet. Bare 8 minutter tager det. Air Boosteren har en motor, der “blæser” liv i kullene i grillstarteren. Set i XL Byg til ca. 500 kr. eksklusiv grillstarter.

Uundværlig grillbørste

En langskaftet grillbørste er uundværlig, når grillen skal rengøres. Denne er fra Eva Solo, og koster ca. 280 kr.

Smarte grillhandsker

Disse KitchenGrips grillhandsker beskytter mod temperaturer fra -97ºC til +260ºC. Handskerne er antibakterielle, og kan desuden rengøres i opvaskemaskinen. Set hos Thuesen Jensen til ca. 240 kr.

Få klassisk grillsmag på gasgrillen

Klassisk smag af grill får du med en gasgrill og en røgboks. Boksen fyldes med rygeflis og stilles i gasgrillen, når du griller. Set til ca. 150 kr. hos Weber. 

Grilltang

Grilltænger til at vende stegen, uden at brænde fingrene. Den her er fra cobb.dk til ca. 150 kr. Den er 29 cm lang og i rustfrit stål. Tåler maskinopvask.

 

Med denne kyllingeholder fra Staub kan du lave den bedste og mest saftige kylling. Holderen er fremstillet i emaljeret støvejern, og kan bruges både på grillen og i ovnen. Prisen er ca. 1000 kr.

Mest læste artikler