DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Den helt rigtige gasgrill til både entusiasten og den glade amatør

Everdure startede i Australien, hvor at grille er en fastankret del af den nationale identitet. I 2016 startede Everdure et samarbejde med Michelin-kokken Heston Blumenthal, og sammen skabte de Everdure by Heston Blumenthal.

Der sker noget helt specielt, når vi endelig kan rykke udenfor, tænde op for grillen og samle de nærmeste til en middag, der bare smager bedre på en lun sommeraften. Med en gasgrill fra Everdure by Heston er der kælet for alle detaljer, så design og funktionalitet går op i en højere enhed.  

Hurtig optænding

Det vil altid være smag og behag, der afgør, om en kulgrill eller en gasgrill er bedst. Der er dog nogle fordele ved en gasgrill, som er svære at komme udenom. Den er for eksempel nem at tænde og man kan regulere temperaturen ved at skrue op eller ned for gassen.

Med en gasgrill fra Everdure by Heston får du de bedste betingelser for at lave et storslået måltid. Modellen FORCE™ har to brændere, så du har mulighed for at grille råvarer ved to forskellige temperaturer på samme tid. Det store tilberedningsareal er 2358 cm2, hvilket betyder, at du for eksempel kan lave 24 burgere på én gang.

Ved modellen FURNACE™ er der hele tre brændere, hvilket giver dig tre forskellige tilberedningsarealer at udfolde dine kundskaber på. Så er der endnu mere plads til at eksperimentere.

En anden fordel er den lynhurtige optænding. Faktisk tager det kun 5 minutter før grillen er opvarmet til 200° C. 

Unikt tilbehør

Med modellerne fra Everdure by Heston får du ikke bare en rigtig god gasgrill, men også masser af muligheder, når det gælder unikt tilbehør. For eksempel kan man tilkøbe et Teppanyaki-kit, der er perfekt til at tilberede kød og fisk.

Du kan også få et elektrisk rottiseri til både FURNACE- og FORCE-modellen. Her bliver kødet langsomt tilberedt, mens det roterer på grillspyddet. Du kan nemt kigge til kødet undervejs, for sættet kommer med en glasrude med indbygget lys, så stegen kan ses selv på en mørk terrasse.

Masser af inspirerende opskrifter

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når der skal tilberedes mad på en grill. Hvis fantasien skal hjælpes lidt på vej, så har Everdure by Heston et stort kartotek af opskrifter til enhver anledning på deres side.

Opskrifterne er rangeret efter sværhedsgrad, så den trænede grillentusiast kan få lov at brillere, mens amatøren får trænet grill-musklerne med mad, der er nemmere at lave, men stadig smager himmelsk.

Det behøver ikke kun at være kød, der får ærespladsen, for du kan faktisk også bruge grillen at lave desserten. Blandt de mange lækre opskrifter på Everdure by Hestons side finder du ’ristet ananas med is’, hvor den skrællede ananas bliver monteret på rotisseriet og tilberedt over et par timer, og undervejs jævnligt smøres med ananaskaramel. Den dessert kan for eksempel sættes sammen med en veltilberedt pulled beef sandwich.

Prisvindende design

Både FURNACE og FORCE er fremstillet i helstøbt aluminium, der ikke ruster, og kommer i fire forskellige farver. Ligesom andre af Everdure by Hestons produkter, så har begge modeller vundet priser for deres design, der forener form og funktion på en måde, der sjældent ses i en gasgrill. Det funktionelle design gør for eksempel, at grillen er nemmere at gøre ren, så du kan bruge mere tid på alt det sjove.

Mest læste artikler