6 geniale grill-nyheder

Sommeren er lige om hjørnet, hvilket betyder sene sommeraftener med lækkert grillmad. Se her seks spændende nyheder fra grillfronten med nye spændende funktioner. 

Med de varmere temperaturer, der så småt er ved at være over os, begynder vejret at være perfekt til at tænde for grillen, og nyde de længere aftener med solen.

For selvom ovnen i køkkenet måske har en grill-funktion, er det ikke helt det samme, som den ægte vare.

Vi har fundet seks nye spændende grill på markedet, hvis du overvejer at skifte ud, og ønsker nogle af de mange virkelig smarte funktioner, der i dag tilbydes.

1. Weber Master-Touch GBS Premium

Den klassiske kuglegrill anno 2019 er blevet opgraderet med et smart hængslet låg, der gør det nemt at åbne og lukke, en fast plads til iGrilltermometret og en GBS-grillrist med plads til Webers Gourmet BBQ Systemindsatser. Det giver dig, der elsker din kuglegrill og grillning med kul, nye muligheder for low and slow-langtidsgrillning og røgning.

Pris: 2.499 kr. Forhandles i byggemarkeder og specialbutikker.

2. Ny forbedret træpillegrill fra Traeger

Timberline-serien fra Traeger fra 2019 kan styres gennem wi-fi og app. Med den nye D2-styring varmer grillen hurtigere op, måler på temperaturen i grillen 60 gange i minuttet og regulerer varmen derefter. Derudover har Timberline-modellerne 850 og 1300 fået måler i pilletanken, så nu er det slut med at løbe tør for træpiller, uden at du opdager det.

Pris: fra 18.999 kr. Forhandles i byggemarkeder og specialbutikker.

3. Nyhed i Danmark: Homefires brændegrill

Denne flotte grill byder på en kombination af grill, bålsted
og terrassevarmer. Du kan grille din mad ved åben ild og holde bålet ved lige hele aftenen uden røggener, da grillen har indbygget skorsten. Grillen fås både som fritstående model og indbygningsmodel.

Pris: fra 18.499 kr. Forhandles af Havreholmmejeri.dk.

4. Everdure fra Heston Blumenthal

Den ultimative alt i en-grill, hvor ovn, kogeplade, grill samt røge- og dampovn kombineres i den intelligente 4K-grill. Grillen har automatisk tænding af kullene og et avanceret system til temperaturkontrol – og så skader det ikke, at den kommer i en række skarpe farver.

Pris: 19.999 kr. Forhandlere kan ses på everdurebyheston.dk.

5. Morsø Forno-gasgrill

Den elegante Forno-grill fra Morsø er nu på markedet som unik gasgrill, der både har gode grillegenskaber og bidrager smukt til udemiljøet med sit sikre og stilrene design. Grillen findes i modellerne Piccolo, Medio og Grande.

Pris: fra 2.999 kr. Forhandles 
i byggemarkeder og specialbutikker.

6. BIGG BUGG fra BeefEater

I den transportable klasse er australske BeefEater kommet med modellen BIGG BUGG, der ud over at se blændende godt ud byder på en robust grill med to kraftfulde brændere i rustfrit stål. Her får du ekstra stor grillflade og fleksibilitet i varmefordelingen med flytbare brændere og indbygget termometer.

Pris: 4.900 kr. Forhandles af Beefeaterbbq.dk.

Mest læste artikler