Gi’ den gas på din grill

Vi danskere er blevet mere end almindeligt glade for at grille. Men vi når stadig ikke australierne til sokkeholderne. Her har grillen været omdrejningspunktet for det afslappede udeliv i årtier. Derfor kommer noget af det bedste grilludstyr også fra Down Under, hvor de med god grund ikke er bange for at give de gode bøffer...

Vi danskere er blevet mere end almindeligt glade for at grille. Men vi når stadig ikke australierne til sokkeholderne. Her har grillen været omdrejningspunktet for det afslappede udeliv i årtier. Derfor kommer noget af det bedste grilludstyr også fra Down Under, hvor de med god grund ikke er bange for at give de gode bøffer gas.

En grill der er ikke bare pæn at se på

BeefEater er Australiens kronjuvel, når det gælder udsøgt grilludstyr. Selv de mindste modeller har plads til den store steg, og de store modeller fungerer som funktionelle og smukke udekøkkener takket være strømlinet design i rustfrit stål. Vigtigst af alt er imidlertid BeefEaters kvalitet og pålidelighed, der sikrer, at grillen ikke bare er let at tænde og bruge. Grillen er også nem at klargøre til nye smagseventyr, fordi grillristen er belagt med ekstremt rengøringsvenligt porcelæn, der samtidig holder rusten væk.

Grillen er varm i en fart

Hvem har ikke været til en grillmiddag, hvor kullene er en evighed om at varme op og maven rumler løs, mens man nervøs skeler til, om der nu også er nok kul i den grill til at stege al maden. Og når så kød og grøntsager ryger på, og låget ovenikøbet bliver lukket så maden ’tørkoges, så er det på ingen måde optimalt.

Australierne har en hel anden tilgang. En BeefEater grill kører på gas og kan tændes op og varmes til meget høje varmegrader i løbet af et øjeblik. Det er naturligvis muligt at regulere varmen op og ned, alt efter, hvad der er på grillen. Og låg på? Det kan du godt glemme i den klassiske madlavning på grillen. En god grillmiddag handler om at kunne nyde at se bøffen få de karakteristiske striber, se røgen og dufte fremskridtet. Men BeefEater grillen har naturligvis også et låg. Enhver kan jo få brug for at bage pizza eller brød eller langtidsstege en steg eller grøntsager på grillen. Ret skal jo være ret.

Masser af grilludstyr

Verden over er grillen blevet mandens domæne. Derfor kæler BeefEater ikke bare for det maskuline i det strømlinede design og det klassiske rustfrie stål. Ingen god grillmester kommer til at gå ned på grilludstyr med en BeefEater! Tænger, elektriske grillspyd, kobberbørster og meget mere gør madlavningen til en fornøjelse. Og så er grillen ekstrem alsidig, hvilket gør, at du i princippet kan bruge den til at grille, stege og bage. Du kan erstatte risten med en stegeplade, og du kan vende pladen og bruge den som en grillpande til fx det komplette morgenmåltid med bacon, pandekager og spejlæg. 1-2-3 tænd, og du er i gang med madlavningen.

De professionelle sværger til BeefEater grillen

Høj kvalitet, driftssikkerhed, effektivt quartzsystem til tænding, nem rengøring og et væld af tilvalgsmuligheder og en varme, du kan styre præcist. Den slags egenskaber er sød musik for kokke, der er dybt afhængige af et effektivt værktøj, der kan skabe sublime resultater hver eneste gang. Derfor er BeefEater grillen en favorit i restauranter verden over. Og nu kan grillen også blive din favorit.

Læs mere om, hvordan du nemt kan grille året rundt på www.beefeaterbbq.dk, hvor du også kan finde frem til nærmeste forhandler.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler