Grill-opskrift: Små fyldte pebere med ricotta, parmesan og masser af urter

Lad dig inspirere til at lægge mere grønt på grillen med denne opskrift på grillet peberfrugt fra forfatteren af kogebogen ‘Grill grønt’.

grillet peberfrugt

Ingredienser

  • 10 små pebere, både røde og gule
  • 400 g ricotta
  • En håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • En håndfuld basilikum, finthakket
  • En håndfuld mynte, finthakket
  • Et fed hvidløg, revet på et fint rivejern
  • En håndfuld brødkrummer
  • Olivenolie
  • En håndfuld revet parmesan
  • Salt og peber

Sådan gør du

1. Kom ricottaen i en skål med urter, hvidløg, brødkrummer, parmesan, salt og peber.

2. Skær med en urtekniv rundt om stilken på pebrene. Hiv stilken ud, og tag kernerne ud. Fyld hver peber med ricottablandingen.

3. Dryp lidt olivenolie over pebrene, og drys med ekstra parmesan.

4. Kom pebrene i et ovnfast fad, og placér dem på grillen over indirekte varme. Kom låg på grillen, og bag pebrene 30 minutter, eller til de er bløde.

Grill grønt

Vegetar grill

Tekst og opskrifter er fra bogen ‘Grill grønt’ af Nikolaj Juel, udgivet på Gyldendal. Du kan vinde bogen her.

Mest læste artikler