Ingredienser
- 10 små pebere, både røde og gule
- 400 g ricotta
- En håndfuld bredbladet persille, finthakket
- En håndfuld basilikum, finthakket
- En håndfuld mynte, finthakket
- Et fed hvidløg, revet på et fint rivejern
- En håndfuld brødkrummer
- Olivenolie
- En håndfuld revet parmesan
- Salt og peber
Sådan gør du
1. Kom ricottaen i en skål med urter, hvidløg, brødkrummer, parmesan, salt og peber.
2. Skær med en urtekniv rundt om stilken på pebrene. Hiv stilken ud, og tag kernerne ud. Fyld hver peber med ricottablandingen.
3. Dryp lidt olivenolie over pebrene, og drys med ekstra parmesan.
4. Kom pebrene i et ovnfast fad, og placér dem på grillen over indirekte varme. Kom låg på grillen, og bag pebrene 30 minutter, eller til de er bløde.
Grill grønt

Tekst og opskrifter er fra bogen ‘Grill grønt’ af Nikolaj Juel, udgivet på Gyldendal. Du kan vinde bogen her.