Grillet mørbrad

Invitér til studentergilde eller bålfest, og server kolde drinks og mad, der smager af sol og sommer. Læg din mørbrad på grillen – det giver krydderi til kødet.

Ingredienser (6-8 pers.):

2 svinemørbrad
salt, peber
1 pakke bacon i skiver

Sur-sød dressing:

2 dl cremefraiche 18%
1⁄2 dl citronsaft eller lagereddike
1⁄2 dl sukker
salt, peber
1 1⁄2 kg små nye skrubbede kartofler
1 kg nye ærter i bælg
1 bdt. dild

Sådan gør du:

Krydr kødet med salt og peber og sno baconskiverne omkring. Grill kødet indirekte i en kuglegrill ca. 30 min. Vend det et par gange. Rør cremefraiche, citronsaft og sukker sammen og smag dressingen til med salt og peber. Skrub kartoflerne, og skær de største i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand. Bælg ærterne og lad evt. nogle af dem sidde i bælgen. Bland de afkølede kartofler med ærter og masser af dild. Hæld dressingen over, og server salaten til kødet.

Twitter Print

Mest læste artikler