idenyts Have Favoritter: Grill – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘Grill’ her.

Grill i taske | Biltema

Praktisk kulgrill, der foldes sammen og bliver til en taske, der er let at tage med sig på eventyr i naturen. Med støtteben. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 279 kr.

Klik her for at læse mere om produktet!

Firespot | Eva Solo

Den dekorative FireSpot grill i corten stål bliver hurtigt familiens nye samlingspunkt på terrassen. Tænd op i den og tilbered sommerens lækre grillmad på den medfølgende grillrist. Rustfrit stål opnår en god, høj varme og giver de perfekte grillstriber, imens den integreret afskærmning beskytter ilden mod den værste vind. Det skulpturelle og rustikke udtryk gør FireSpot grillen til et smukt element på terrassen, selv når den ikke er i brug. Vind og vejr er med tiden med til at give grillen en karakterfuld patina, som kun vil gøre det smukkere, og FireSpot tåler at stå ude hele året. Desuden er grillristen udstyret med håndtag, som gør risten nem at håndtere, og den kan justeres i højden, alt efter formål. Vejledende udsalgspris: 6.999 kr.

BBQ Kuglegrill | Biltema

Grill over den perfekte glødeseng med denne klassiske trækulsgrill med stor grillflade. Pulverlakeret låg og underdel. Termometer og justerbar ventil på låget. Med askeskuffe. Låg, der kan hænges op. Hjul til nem flytning. Afsætningshylde forneden. Let at montere. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 499 kr.

Klik her for at læse mere.

Rygetønde med grill | Biltema

Vertikal rygeovn til hjemmebrug, der også fungerer som grill. Stabil med to kamre, to røgluger og forkromede riste. Termometer og indstillelig ventilationsluge i låget. Fyres op med kul eller briketter. Rum til rygning, kogning, grilning og ophængning af f.eks. mindre pølser eller fisk. Af pulverlakeret stål, 0,8 mm. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 439 kr.

Klik her for at læse mere om produktet.

ETNA Rotante | Witt

Den designvindende Witt ETNA Rotante pizzaovn garanterer 360 graders perfekt sprødhed. Med sin unikke roterende pizzasten og underbrænder, giver den et flow af hjemmebagte pizzaer, så alle kan få stillet sulten uden ventetid. Vejledende udsalgspris: 5.999 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler