idenyts Have Favoritter: Grill tilbehør – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘Grill tilbehør’ her.

Hardwood grillbriketter, 8 kg | Heat Beads

Hardwood grillbriketter, 8 kg. Nyhed i 2023 – Et højkvalitets Heat Beads produkt, produceret af 100% australsk hardwood trækul, målretter mod den forbruger, der værdsætter en 100% naturligt trækuls grillbriket af meget høj kvalitet. Heat Beads Hardwood grillbriket har en meget lang brænde tid på 4 timer, fuldstændig som på den velkendte Original Heat Beads grillbriket. Alle Heat Beads produkter leveres i miljøvenlige papirsposer. Vejledende udsalgspris: 169.95 kroner.

QuickGlow Professional | QuickGlow

QuickGlow Professional Brænder bedre længere. Til grillmesteren som kender vigtigheden af, at man vælger det rigtige ”brændstof” på grillen. QuickGlow Professional er bio-baserede grillbriketter, fremstillet af nøddeskaller og er et 100% naturligt restprodukt. Den nye forbedrede kvalitet giver en meget lang brændetid på over 4 timer. Vejledende udsalgspris: 149,95 kr.

Klik her for at læse mere.

Nature Premium | Nature

Danskernes foretrukne grillbriket Nature Premium er topkvalitets grillbriketter, lavet af naturens egen affald i form af nøddeskaller, og den mest solgte grillbriket i Danmark. En brændetid på op til 4 timer, høj genanvendelighed og et fuldstændigt fravær af fossile råvarer er det ideelle valg for grillentusiaster, der ønsker den autentiske grillsmag og hygge – heated by nature. Vejledende udsalgspris: 129,95 kr.

Klik her for at læse mere.

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler