Find den rette havefakkel eller lanterne til sensommerhaven

Havefakler og lanterner gør det lidt hyggeligere at nyde aftenerne i haven, når de lyse nætter går på hæld. Flammen og lyset skaber hygge og en rar atmosfære, uanset om faklerne er placeret ved terrassen eller rundt om i haven. Se et udvalg af fakler med forskelligt brændstof her.

Genbrugsfaklen

Smeltelyset hedder denne havefakkel, som er beregnet til genbrug af dine rester fra stearinlys. Den kan bruges overalt; på terrassen, i indkørslen og ved gangstien. Og så kan du bruge faklen hele året, da den er frost- og vindsikker.

Smeltelyset CeraLava, set til 695 kroner hos lp-sales.dk

Den elegante

Sort, slank og elegant havefakkel i firkantet form, som passer perfekt ind i den moderne have. Faklen er også flot at have stående, når den ikke er i brug.

Boston fakkel, pakke med 6 stk. set til 1799,95 kroner hos ligo.dk

Bål i fyrtånet

Navnet Lighthouse er ikke helt tilfældigt. Designet er nemlig inspireret af de mange ranke fyrtårne langs de skandinaviske kyster. Den er i frostsikker porcelæn og giver en flot båleffekt. Fås i flere størrelser og farver.

Menu Lighthouse, 22 cm, set til 499,95 kroner hos imerco.dk

Den minimalistiske
og stilrene

En olielampe med et meget enkelt og stilrent design. Selve lampen er et langt rør fra top til bund, og lampen stilles direkte i jorden.

Washington havefakkel 160 cm, set til 349 kroner hos fakler.dk

Den lille til fyrfadslys

Denne lille havefakkel i metal til fyrfadslys er perfekt til den lille have eller til krukkerne. Du kan også placere mange af dem rundt omkring i den større have og skabe stemning på den måde.

Set til 79 kroner hos somo-art.dk

Hæng lyset op

Lanternen skaber hygge på terrassen, i udestuen eller haven. Den kan både hænge og stå på bordet. Lanternen er til fyrfadslys, og lyset er beskyttet mod vind og vejr.

Georg Jensen Elements lanterne, set til 499 kroner hos poulnormann.dk

Læs også: Udendørslamper – find inspiration til udendørsbelysning i din have

Mest læste artikler