idenyts Have Favoritter: Lys i haven – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2022 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Lys i haven' her.

LEDVANCE
Tableframe

Hyggelys til en picnic, festival, campingplads, bådtur eller bare til havebordet over aftenkaffen, så er Tableframe helt perfekt! Efter opladning har du flere timers lys i 16 mio. farver lige ved hånden. Du styrer den smart på appen og løber mobilen tør for strøm, fungerer Tableframe også som en mobil powerbank!

Signify
Philips Hue – Lily udendørs spot

Lily spots lader dig fremhæve dine foretrukne udendørs steder, skabe interessante skygger og meget mere. Forbind blot udendørsspottene til stikkontakten med den energibesparende strømforsyning for at få millioner af hvide nuancer eller farvet lys i din have. Der er 3 spots i en pakke.

Signify
Philips Hue – Amarant projektør

Oplys udendørsområder, f.eks. hegn, mure og hække, med hvidt og farvet lys. Den aflange Amarant projektør, der er en del af lavvolt systemet, forbindes til en Philips Hue strømforsyning og bridge og kan forbindes til flere projektører.10 års levetid og trådløs dæmpning.


Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 22. juni 2022 kan du afgive din stemme og samtidigt deltage i konkurrencen om én af præmierne fra bunken af fede gevinster til en samlet værdi på over 20.000 kroner!

Præmiepakken indeholder:
Robomow RK1000 robotplæneklipper – værdi 10.999 kr.
Episk Everdure FURNACE by Heston Blumenthal gasgril – værdi 4.400 kr. 
Kompakt og let Ryobi 18v ONE+ grensaks – værdi 1.379 kr.
1 spand Wood Tex 04/05 maling + 1 pensel fra Flügger – værdi 1.248 kr.
Stensmark cafesæt – værdi 1.119 kr.
Land Classic mobilt højbed i jern – værdi 1.147 kr. 
Smart stegetermometer lige til grillen fra Meater – værdi 899,99 kr.
Hose Deluxe haveslange by Benson – værdi 695 kr.
og det er tilfældigt, hvilken præmie du vinder.

Vi trækker i alt 7 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut søndag den 22. juni 2022 kl. 9.00. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler