DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

idenyts Have Favoritter: Lys i haven – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Lys i haven' her.

LEDVANCE lyskæde SMART+ GARDENPOLE RGBW

Skab stemning i haven med SMARTS+ Gardenpole. Hver gardenpole har spyd, så de nemt kan monteres i græs eller stenbed. indeholder en i alt 14 meter lang lyskæde med 5 spots.

Faro Lanterner fra Morsø

Stilren lanterne fra Morsø står som et smukt pejlemærke i mørket. Industrielt design som et stykke unikt brugskunst inkarnerer selve kernen i Morsøs designarbejde – en perfekt balance mellem praktisk værdi og en følelsmæssig værdifuld oplevelse. Faro-lanternen åbnes med låget i toppen, så man undgår klaprende sidelåger. Den er fremstillet i kraftigt jern og tykt glas og er således særdeles robust med vanddræn i bunden. Findes i 3 størrelser: H: 30 cm H: 55 cm H: 80 cm.

LEDVANCE NEON FLEX 5M RGBW LED bånd

Smart LED bånd der skaber hygge i din have. Udendørs og indendørs LED bånd på 5 meter lige til at sætte i stikkontakten. LED-bånd kan bruges overalt på din terrasse, langs havegangen, under dit udhæng, i vindueskarmen, under møbler eller i reolen. Det er kun din egen kreativitet der sætter grænserne.

ENDURA® STYLE SOLAR DOUBLE CIRCLE VÆG fra LEDVANCE

Smuk og nem væglampe med solceller til terrassen. Solcelle-drevet LED-lampe med indbygget bevægelses- og dagslyssensor, der kun tænder når der er behov for det. Med indbygget batteri er den ekstra nem at montere, da den ikke kræver strømforsyning. Lampen er i smukt design i rustfrit stål og findes både som væg- og pullert model.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 25. juni 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et Lanternesæt fra Morsø og en Char-broil gasgrill til en samlet værdi af 6.897 kr.

Vi trækker i alt 2 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 25. juni. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler