idenyts Have Favoritter: Udendørs belysning – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘udendørs belysning’ her.

Solcellelanterne | Eva Solo

Forlæng de lune sommeraftener med en smart, dekorativ og energirig solcellelanterne fra Eva Solo. Lanternen har skjulte solceller, og en smart hank, der gør lampen let at flytte rundt på terrassen eller altanen. Solcellelanternen har et fantastisk lys, som både lyser op og ned, og så kan den faktisk stå ude hele året rundt. Designet er simpelt og lækkert, og så er der ingen besværlige ledninger, bare smukt lys, når du har brug for det. Vejledende udsalgspris: Fra 799,95 kr.

Solcellelampe | Biltema

Hængende rund lampe med amorft solpanel til hængende montering. Af glas og rustfrit stål. 1 LED-lampe med varmt lys. Vejledende pris hos Biltema: 24,90 kroner. pr. stk.

Klik her for at læse mere om produktet.

Solcellelampe LED, mini 30 cm. | Biltema

Lille lampe til dekorativ belysning i haven. Fremstillet af plast, stikkes ned i jorden. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 12,90 kr. pr. stk.

Klik her og læs mere om produktet

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler