I dag åbner Danmarks største haveudstilling

Copenhagen Garden med intet mindre end otte showhaver, 9 inspirationshaver, et omfattende show- og eventprogram og over 100 stande med alt godt til havelivet løber af stablen i denne weekend fra den 20.-23. Juni.

Uanset om du finder din haveglæde i blomstrende stauder og krukker, i en sprudlende køkkenhave eller i bæredygtige regnvandstønder er der i denne weekend masser af inspiration at hente, når Haveselskabet inviterer til fire dage fyldt med spændende udstillinger, shows og rendyrket haveglæde til Copenhagen Garden 2019.

Showhaver, aktiviter og foredrag

Fra i dag, torsdag den 20. juni og til og med søndag den 23., Juni bliver Markbækstien i Ballerup forvandlet til Danmarks største haveudstilling. Det er en fest for alle med grønne fingre, og uanset om du dyrker grøntsager i krukker på altanen, plejer staudebedet i villahaven, lader haven gro vildt eller drømmer om mere plads i byhaven, kan du blive klog på de største tendenser inden for have universet.

Copenhagen Garden byder på otte unikke showhaver opført til lejligheden, ni spændende inspirationshaver, et omfattende aktivitetsprogram med arbejdende værksteder, paneldebatter, småkurser og foredrag med de største havenavne fra ind- og udland. Du kan også fylde tasken med alt godt til havelivet hos de over 100 stande, der sælger alt fra redskaber og drivhuse til vandbassiner, krukker og frø.

8 unikke showhaver

En af de helt særlige ting ved Cph Garden er de 8 unikke showhaver, hvor dygtige, danske havedesignere har skabt en helt særlig have til lejligheden. De otte showhaver dyster om guld, sølv og bronze, og skal vise nye tendenser og inspirere publikum til at tænke nyt – både når det gælder plantevalg, design og brug af haven.

Udover de mange smukke udstillinger og showhaver byder weekenden på inspirerende foredrag med foredragsholdere som rosenforædleren Rosa Eskelund, havemanden Claus Dalby, Tv-vært Felix Smith, havedesigner Dorthe Kvist og tv-kokken Camilla Plum. 

Blandt de mange aktiviteter kan du lære alt fra at flette pil og plante jordbær til at tage gode havefotos på festivalens mange kurser og værksteder. 

Festival med masser af haveglæde

Én ting er sikkert. Efter en weekend på Copenhagen Garden har du oplevet meget forskelligt havedesign og er blevet inspireret med alle sanser af både syn, dufte og følelser – og måske fået endnu mere haveglæde! 

Biletter til alle fire dage koster 200 kroner og kan købes her. Se hele programmet her

Mest læste artikler