DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

idenyts Have Favoritter 2021: Design i haven – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Design i haven' her.

Bonfire Bålkøkken

Lav lækker mad på terrassen, ved stranden, i skoven – ja hvor som helst. Med Bonfires bålkøkken kan du grille, koge, riste og bage over bålet – alt sammen på samme tid. Med grillrist, gryde, BBQ-pande og kaffe/the-kande er du godt udstyret til mad over bål, uanset hvad menuen skal stå på. Det er hyggeligt og nemt.

Sofa LAZY Lounge fra byJEMA

Skab dit helt eget møbel på terrassen. Sofa LAZY Lounge byJEMA er enkle linjer, i et design der giver dig mulighed for at opbygge din helt personlige loungesofa i stål til dit uderum. Minimalistisk design og vejrbestandig finish betyder at du vil have et smukt møbel året rundt. Plantekassen bagved bruges desuden til ryglæn på loungen.

Levende pilehegn – by Baugaarden Living Art

Et levende pilehegn skaber ly og læ allerede den første sæson. Det er hurtigt etableret, og du har den færdige højde fra dag 1. Samtidig bliver det kun smukkere med årene, og du har sikret gode levevilkår for bier og insekter.

Sif – by Baugaarden Living Art

Sif er en smuk og elegant pileskulptur af friske pilevidjer, der er flettet i et Harlekin mønster om en jernkonstruktion. Det enkle og symmetriske design giver Sif et let og luftigt udtryk, som passer smukt ind i ethvert udemiljø.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 25. juni 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et Lanternesæt fra Morsø og en Char-broil gasgrill til en samlet værdi af 6.897 kr.

Vi trækker i alt 2 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 25. juni. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler