DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Få pool og spabad derhjemme

Der findes ikke noget bedre end en dukkert på en varm dag. Ægte luksus er hvis du ikke engang behøver at tage hjemmefra for at hoppe i vandet. Vi har samlet seks af de bedste udbydere af pools og spa-bade, lige til at installere derhjemme.

Når solens stråler for alvor begynder at skinne i Danmark, vælger mange af os at suse ned mod stranden for at kunne tage sig en dejlig dukkert i havet og køle kroppen lidt ned.

Men ville det ikke være dejligt, at slippe for turen til vandet – og for at skulle dele en plet på fluepapiret med alle de andre vand hungrende danskere og turister? I stedet kan du installere en pool eller et spabad på din grund, så du nemt og hurtigt har tilgang til et dyp i vandet.

Vi har fundet seks udbydere der kan inspirere dig til valg af pool, spabad og tilbehør med smarte funktioner, der er et kig værd. 

Danmarks største online Pool og Spashop

Poolworld.dk har siden 2006 satset på at sælge kvalitetsvarer indenfor ourdoor living. 

Poolworld.dk har faglærte medarbejdere, der ved noget om de produkter, de sælger og har mange års erfaring med pool, spa, vildmarksbade og sauna. Kontakt dem for hjælp eller et tilbud. 

De har 750 m2 indendørs butik og showroom, samt udendørs udstilling af sauna og vildmarksbade i Holbæk.

Nyd sommeren med pool i egen have

Hos PoolOasen.dk er der pools til ethvert budget, i mange størrelser og forskellige materialer – så der vil også være én, der passer til netop din have! Med en swimmingpool i egen have er familien sikret masser af kvalitetstid og stor badeglæde hele sommeren. 

Vælg den ultimative luksus i form af en funklende keramisk juvel; et formstøbt glasfiberkar i ekstra forstærket materiale og med indbygget trappe. 

Eller et populært alternativ; en helt klassisk stålpool med liner, der kan fås i såvel nedgravningskvalitet, som til brug fritstående i haven opstillet direkte på terrassen eller i et udvalgt hjørne af græsplænen.

Vælg en poolpakke med et godt filteranlæg. Det er din garanti for en miljøvenlig sommerfornøjelse, fordi vandet genbruges og renholdes i poolen. 

PoolOasen.dk kan kontaktes på telefon 21220885 eller mail inf@pooloasen.dk for gratis råd og vejledning og et uforpligtende tilbud .

Fremtidens swimmingpool er biologisk renset

FÅ EN SVØMMESØ ELLER NATURPOOL I HAVEN FRA JUNCKERHAVEN​

Vandrensning

Vandet renses ved hjælp af biologiske processer uden Clor. Vandet er krystalklart/indbydende helt rent ferskvand 

Anvendelse

Svømning/badning/leg/vinterbadning og skøjteløb og ikke mindst dekoration i haven

Design

Smukt og naturligt udseende som en sø eller som en moderne swimmingpool – eller begge dele

Miljøprofil

Meget lav CO2 belastning uden desinfektion og lavt energiforbrug

POOLS OG SWIMSPA TRENDER HOS POOL EKSPERTEN

Pools med minimalistisk udseende, og nem adgang via en bred trappe, er et yderst populært valg. Hos Pool Eksperten oplever de stor efterspørgsel på den luksuriøse ”PP swimming pool”, der er fremstillet af et miljøvenligt materiale, og er yderst holdbart i forhold til det nordiske klima.

Ligeledes har mange fået øjne op for de funktionelle swimspa. Her kan du både svømme og sidde og nyde tilværelsen, mens boblerne masserer og forkæler dig. Pool Eksperten gør alt arbejdet, og står klar til at råde og vejlede dig fra start til slut.

Solvarme til både hus og pool

Få dejlig frisk varm luft blæst ind i huset, så du mindsker både udgift til varme. Den friske luft tager også lugt og andet med. Blandt andet filtreres indblæsningsluften for pollen med selvrensende filtre. 

Selv svære tilfælde med fugt i kældre kan SolarVentis anlæg klare – dette samtidig med, at eksempelvis radon reduceres stærkt. Så har du et poolrum med lugt af klor, kan dette bedres betydeligt. 

Til en udendørs pool har SolarVenti specielle, holdbare systemer, der kan oplægges eksempelvis på flade tage eller på friarealer. Der er 10 års garanti på materialer til solfangerne hertil. Normalt holder de over 20 år. Altså ikke legetøj. Et anlæg på eksempelvis 21 m2 kan levere omkring 5.000 kWh varme til en 32 m2 pool på en sommer. Kvalitet betaler sig.

Pool & Spabade

SolBadet.dk sælger pool, tilbehør og spabad til private ”gør det selv” folket. 

De vejleder inden og ved levering, så du selv kan samle og montere. Hvis der er behov, tilbyder de også at være med i opstillingsprocessen, hvis du ønsker hjælp til opstilling eller samling. 

Mange kan og vil gerne selv, men tør måske ikke lige skære ud til dyser, skimmer og lys i lineren, eller lime slanger og rør sammen, så det er tæt.

SolBadet er autoriseret el-installatør, hvis der nu ikke er strøm i nærheden af teknikken ellerudespaet skal tilsluttes.

Udespa sælger de mest Passion spa, der er designet i Holland i samarbejde med ergoterapeuter. Så døjer du med ryggen eller ledsmerter, er det fantastisk at nyde naturen og få løsnet muskler og led i sit eget wellnes spa i haven.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler