idenyt havekalender: Hold dig opdateret på haven

Vi har startet et nyt forum, hvor du kan nørde havens sæsoner sammen med andre læsere. Hver dag deler vi eksperternes bedste tips, holder spørgetime, eksklusive konkurrencer og meget mere. Skal du være med?

Er det nu, jeg skal plante ud? Hvad med beskæring? Hvilke krukkeblomster holder til vinter? Kan man plante tomater på friland?

Vi har alle spørgsmål til hjemmets grønne oase, der for de fleste af os, er et frirum, der bringer glæde hele året. Haven er en legeplads, hvis du investerer tiden og viljen i den – og for at hjælpe dig på vej, har vi startet et nyt eksklusivt forum på Facebook.

Vores nye have-forum

idényt havekalender er en levende guide til haven – måned for måned. Vi deler gøremål, som du skal klare nu, samt inspiration til kreative og praktiske projekter. Skal du være med? Så klik her.

Hver måned får du desuden en gratis ebog med månedens gøremål, og mulighed for at spørge hinanden og vores eksperter til råds.

Hjælp andre igang

Hos idényt har vi en mange-årig tradition for at tage vores læsere med på råd. Det gør vi også i havekalenderen, hvor I kan dele jeres bedste idéer og få inspiration fra hinanden.

De bedste af dem, deler vi på idényt og tager med i vores samlede Havekalender 2018.

Så har du mange kreative idéer – eller spørgsmål, så kom og tag del her.

Vi glæder os til at dele haveglæden med jer.

Mest læste artikler