Danmarks grimmeste havemøbler – se dem her

Der findes en del grimme havemøbler i Danmark - det må være konklusionen efter at have set billederne, der var uploadet til fotokonkurrencen om "Danmarks grimmeste havemøbler". Nu er vinderen fundet!

Nye havemøbler – ja tak

– Brugbare? Ja – med en stor dug eller en pænere hynde. Men de kunne godt trænge til en udskiftning. Sådan skriver Anne-Tove Lyngshede om sine mildt sagt nedslidte havemøbler. Ikke et kønt syn – og på idényts redaktion blev vi enige om, at der skulle nogle nye havemøbler til at matche den ellers flotte terrasse og bænk. Anne-Tove har vundet et gavekort på 3.000 kroner til idenytoutlet.dk, hvor hun eventuelt kan investere i et nyt sæt havemøbler.

Stor varietet af havemøbler

Havemøbler findes i mange former og farver, og der var da også flere alternative af slagsen med i konkurrencen. Blandt andet Regner Nielsen, der mener, at han godt kunne trænge til lidt fornyelse på det område.

Havemøbler findes i mange former og farver

Slidt stue i haven

Alexandra Svendsens havemøbler har også set bedre dage – hun skriver: – Bedre dage har de i hvert fald set, men de står i den eneste hyggelige og skyggefulde læ krog bag huset.

Plastik fantastic

De velkendte og vedligeholdelsesfri plastik havemøbler kan også blive for slidte – det er i hvert fald tilfældet med Annies havemøbler.

Plastik havemøbler kan også blive for slidte

Der deltog i alt 57 fotos i konkurrencen, og du kan se alle billederne på idényts fotogalleri

Mest læste artikler