idenyts Have Favoritter: Indretning ude – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘indretning ude’ her.

Hængekøje

Herlig, luksuøs hængekøje af hvid bomuld. Med dekorative frynser og træstivere, der spænder hængekøjen ud. Vejledende pris hos Biltema: 149 kr.

Klik her og læs mere om produktet.

Hængesofa

Luksuriøs og komfortabel hængesofa med plads til tre personer og ryglæn, der kan foldes ned til en seng. Hynderne har tyk og blød polyesterpolstring og nylonstof samt et kraftigere belagt stof på undersiden. Hængesofaen har en kraftig stålrørsramme og tag af polyesterstof, der beskytter mod regn. Overtræk af Oxford nylon: Et syntetisk stof, der er smidigt, vejrbestandigt og vandafvisende, hvilket gør det perfekt til havemøbler. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 1.579 kr.

Klik her og læs mere om produktet.

Hængende ildsted

Hængende ildsted på tre ben. Perfekt til at placere ved jagthytten, i vildmarken eller hjemme i haven. Bålpladen har en diameter på 60 cm, og højden kan justeres ved hjælp af en kraftig kæde. Stativet kan adskilles og er let at tage med sig. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 799 kr.

Klik her og læs mere om produktet.

Deltag i afstemningen her:

Mest læste artikler