Havemøbler, der er (næsten) vedligeholdelsesfrie

idényt har samlet en række nye havemøbler, der er hårdføre og kan tåle at stå ude i det danske vejr. Vi præsenterer bl.a. betonfiber som nyt materiale i kollektionerne af havemøbler. Og der er naturligvis en masse dansk design i teak og rattan til de mere romantiske. 

Slidstærkere letvægtere til fornuftige priser

Ilva gør meget ud af, at havemøbler skal veje så lidt som muligt, så de er nemme at flytte – fx fra terrassen og ind i skuret. Eller fra altanen og ud i gårdhaven. Cafésættet Merano med to stole og et bord koster 3397 kr.

Hårdføre havemøbler i fibercement

Fibercement er et miks af cement og plastfibre. Det er en god nyhed for haveejere, for cementen kan holde til alt – også det utidige danske vejr. Det er noget af det tætteste, man kan komme til vedligeholdelsesfrie havemøbler.

Dette sæt fra Bauhaus består af en hjørnesofa og et sofabord udført i fibercement samt hynder og puder i forskellige farver. Det vedligeholdelsesfrie materiale har lang levetid og modstår uden problemer angreb fra fugt og svamp. Valdemar loungesæt: 14.999 kr. 

Næsten vedligeholdelsesfri solvogn i rattan

En klassisk solvogn, som sender tankerne tilbage til 30´erne. Solvognen er forarbejdet i polyrattan og i 100% rustfrie materialer og er således total vedligeholdelsesfri og kan således stå ude hele året. Solvognen er forsynet med hjul, så den nemt kan trækkes ud i haven eller i solens retning. Størrelsen passer, så også en fuldvoksen mand kan ligge udstrækt i den. 6595 kr. inkl. hynde og fåes hos Livingoodies.dk, Sika Design.

Meget slidstærkt havemøbel-sæt til haven

Toscana-havebordet fra Mandalay er udført i såkaldt kompaktlaminat, som gør, at at det kan tåle hvilken som helst udfordring fra vejret. 5980 kr. Siena-stabelstolen af aluminium og snoreflet har samme slidstærke kvaliteter, 1280 kr.

Aluminium malet i romantisk stil

Copenhagen-bænk og -bord designet af Strand+Hvass. Fremstillet i pulverlakeret aluminium. Sæt til 10.998 kr., Cane-line.

Gyngestol i plastic og bambus

Click-gyngestol med armlæn og meder i bambus. Har bevægelige og aftagelige plastlameller for bedst mulig siddekomfort. Fås i fem farver, 2999 kr., IDEmøbler.

 Billige paller med indbygget hygge

Bauhaus har en nyhed til jer, der mangler et hyggehjørne i haven, men ikke vil væltes økonomisk. Pallerne koster kun en 100-kroneseddel, og du kan oven i købet få vandafvisende hynder og puder til ganske fornuftige priser. Det er måske en tilsnigelse at kalde paller brugt på denne måde for vedligeholdelsesfrie havemøbler, men så er de i det mindste meget nemme at udskifte, når de engang bliver slidte.

Det rå og slidte træ virker ekstra flot med grå og cappuccino-farvede tekstiler til hynderne – og glade frugtfarver til puderne. En hynde koster 499,95 kr. hos Bauhaus. 

Læs også: Regnvandstønde – sådan genbruger du regnvandet

Mest læste artikler