Kom let hele terassen rundt med denne ledningsfrie højtryksrenser

En uproblematisk forårsrengøring, uden ledninger og andre hindringer, er der vist mange, inklusiv os her os på idenyt, der drømmer om. Og ved du hvad? Det kan du nu!

1. marts kan vi officielt sige forår og med forår kommer snart en ny havesæson. En sæson der for manges vedkommende byder på en masse udendørs opgaver.

For have- og terrasseejere står den ofte på rengøring af fliser og havemøbler, og med denne nye højtryksrenser, kan det gøres meget enkelt.

Indimmellem kan det dog være et problem at komme hele vejen rundt med en højtryksrenser knyttet til væggen med ledning og haveslange.

Men det er der nu råd for.Højtryksrenseren, AquaClean Li-40/60, er nem at få med rundt, fordi den både er ledningsfri og ikke skal sluttes til vand, for at man kan bruge den. Renseren har nemlig monteret en aftagelig 14 liters vandtank og en yderst effektiv motor, drevet af et genopladeligt 40V batteri.

Og selvom højtryksrenseren er batteridrevet, behøver du ikke frygte for dens kunnen. Selvom den er både støjsvag og praktisk, skaber den et kraftigt tryk til rengøringen –  et tryk på op mod 90 bar, fortæller GARDENA i en pressemeddelelse.

Skal du i gang med større opgaver, kan du sagtens slutte en haveslange til højtryksrenseren, og stadig transportere den med rundt.

Højtryksrenseren kan bruges til et utal af udendørs arbejdsopgaver, bl.a.:

  • Rengøring af fliser og trapper

  • Rengøring af altan, terrasse og balkon

  • Rengøring af havemøbler og -redskaber

  • Algerensning af træ

  • Vask af cykel, motorcykel, campingvogn bil eller båd

  • Vanding af planter

Mest læste artikler