DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Fremtidens robotplæneklipper er uden kabel

Husqvarna har for nylig lanceret deres nyeste produktserie, der opfylder et stort ønske hos mange haveejere. Med NERA, som er en serie af robotplæneklippere, slipper man for kabeltråden. I stedet bruges det banebrydende EPOS-system, en satellitbaseret teknologi, der navigerer efter virtuelt kort over haven, som nemt tilpasses på mobilen.

For to år siden lancerede Husqvarna en kabelfri teknologi til robotplæneklippere til professionelt brug. Efterspørgslen var også stor fra de private haveejere, men Husqvarna ville være sikre på, at de kunne levere den samme kvalitet, som med deres andre populære produkter.

Superligaen indenfor robotplæneklipperne

Det mål har de nået med NERA, der ikke kun er kabelfri, men også leverer en robotplæneklipper, som er optimeret til at levere et perfekt resultat på selv store og udfordrende græsplæner. De tre modeller fra NERA-serien er i superligaen indenfor robotplæneklipperne til privat brug. Det er den helt rigtige model til dem, der gerne vil have at haven står knivskarpt, mens de selv har mere tid til at nyde den.

Udover muligheden for at slippe for kabeltråden, er det plæneklipper, hvor der er tænkt over alle detaljer. For eksempel får du øget manøvredygtighed med NERAs patenterede foraksel, så du er sikker på et godt resultat selv i ujævnt terræn med skråninger op til 50%. En af de andre smarte features ved NERA er, at den selv kører udenom for eksempel glemt legetøj eller andre forhindringer. Så kan du trygt sætte robotplæneklipperen i gang. Du kan læse mere om NERA på husqvarna.com

Slip for kabeltråden

Robotplæneklippere har gjort det meget nemmere at være haveejer, men at lægge kabeltråd bliver nok aldrig en favoritsyssel. Det gælder specielt, hvis man har en større have, hvor det nemt kan blive et større projekt. Men det kan blive et fortidsminde med en NERA robotplæneklipper. 

I stedet for kabeltråd kan NERA navigere med det banebrydende satellitbaserede EPOS-system, der fås som ekstraudstyr. Det giver mulighed for at lave et virtuelt kort over haven, som nemt kan tilpasses. Det eneste, du har brug for, er en smartphone og Husqvarnas Automower® Connect app. 

Fuld kontrol fra mobilen

Husqvarnas egen app, Automower® Connect app, giver mulighed for fuld kontrol over robotplæneklipperen. Det kan for eksempel være, at græsplænen foran huset har brug for at blive slået oftere end bagved, hvilket nemt kan tilpasses i appen, så du bare kan nyde haven.

Ved hjælp af personlige statistikker, får du endda forslag til optimering af din plænepleje, så det bliver ikke nemmere. I appen kan du også tilpasse det virtuelle kort over haven, tilpasse et klippeskema og endda lave midlertidige ’stay-out’-zoner, så man for eksempel kan lade badebassinet stå til sommer.

Husqvarna tilbyder desuden et bredt sortiment af produkter, der kan opfylde behovene til alle slags haver og budgetter. Se mere på husqvarna.com/dk

Mest læste artikler