Havestøvsuger gør udendørs-oprydning nemmere

Har du spildt noget jord, eller er havemøblerne dækket med pollen? Nu har GARDENA udviklet en håndstøvsuger til udendørs brug – som den første af sin slags.

Du kender det sikkert. Lidt jord fra krukkerne er faldet ud på fliserne, eller havemøblerne er overfaldet af løvens blade.

Indtil nu har du måtte rende ind og hente kost og fejebakke, for at få det væk. Men altid er det ikke alt jorden der bliver fejet op, fordi kosten ikke kan få fat under det hele.

Men nu kan din have blive meget mere rydelig, meget hurtigere.

Ny udvikling gør oprydning i haven nemmere

GARDENAs nye EasyClean Li er den første og eneste håndstøvsuger, og er skabt til udendørsbrug. Støvsugeren kan både opsuge fugtige og tørre elementer, og efterlader ingen spor.

Nem at arbejde med

Med den nye håndholdte støvsuger skal du ikke tænke på irriterende ledninger. Den kører nemlig på strømmen fra det indbyggede batteri, som nemt oplades, og gør den derfor let at arbejde med.

Mundstykker der passer til flere behov

Alt efter behov, kan du anvende de to medfølgende mundstykker. Den ene har en koncentreret sugeevne. Den anden består af et børstemundstykke, som egner sig til fastsiddende snavs og skånsom opsugning.

Håndstøvsugeren kan nemt gøres mere fleksibel. Med tilbehør som filter til støv og krummer, forlængerrør til de mere svært tilgængelige områder og ikke mindst et polstringsmundstykke, perfekt til hynder, sofa og andre møbler med stofflader, er der ikke meget, denne støvsuger ikke kan rengøre.

Egner sig også til indendørs brug

Udover EasyClean Li-støvsugeren kan bruges udendørs, kan den nemt også anvendes til indendørsbrug. Brug den til at fjerne krummerne i sofaen, alle glaskårene fra det smadrede glas eller støvsugning i bilen og campingvognen.

Let at opbevare

Når du har brugt støvsugeren og skal pakke den væk, kan du nemt opbevare den i garagen eller haveskuret. Hæng blot det medfølgende vægbeslag, på væggen, og oplad den samtidig med den indbyggede oplader. Så er støvsugeren altid klar til brug.

Mest læste artikler