idenyts Gør-det-selv favoritter: Arbejdsredskaber og maskiner – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Gør-det-selv Favoritter 2022 er i gang! Se de nominerede i kategorien 'Arbejdsredskaber og maskiner' her.

Nilfisk
Multi ll 30 T INOX VSC

Leder du efter en kraftfuld våd- & grovsuger til rengørings- og gør-det-selv opgaver i og omkring din bolig? Så er dette et godt valg! Kombineres perfekt med dine el-værktæj og bruger samme mundstykke og filterpose til både våd- og tørsugning. Motor 1400 W, Vakuum 210 mbar, Beholdervolumen 30 liter – robust stålbeholder.

Vejledende udsalgspris: 1.499 kr.

Silkeborg Stigefabrik
Foldestige 4-delt, inkl. plader

Foldestige med utallige anvendelsesmuligheder som enkeltstige, wienerstige eller ministillads. Stigen er udført i boxprofil med kraftige låse og 2 stabilisatorer. 

Det kompakte design gør, at stigen nemt kan være i et bagagerum eller i et skab. De medfølgende plader, gør at du står sikkert, når foldestigen anvendes som ministillads.

Vejledende udsalgspris: 1.162,50 kr.

Kärcher
WD 6 P S V-30/8/22/T Renovation

Den ideelle våd- og tørstøvsuger til private byggepladser. Kan støvsuge vådt, tørt, groft og fint snavs – samt vand/væske uden skift af filter. 

Ved støvsugning af fint støv kan det tilstoppede filter renses effektivt ved blot at trykke på en knap, takket være den integrerede filterrengøringsfunktion. Dermed genoprettes sugestyrken hurtigt.Kan bruges både indendørs og udendørs. Høj sugeevne.

Vejledende udsalgspris: 2.329 kr.

Mest læste artikler