idenyts Have Favoritter: Havemaskiner – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘havemaskiner’ her.

Kompostkværn S 2501 | Biltema

Lydsvag og robust model med 2,5 kW motor. En valse trækker grene og kviste op til Ø 40 mm ind og findeler dem. Nem at bruge og med bakfunktion ved stop. Gennemsigtig opsamlingsboks på 64 liter. Vægt: 30 kg. 230 V. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 1799 kroner.

Klik her og læs mere.

Hækkeklipper HT 18 V | Biltema

Hækkeklipper til bløde planter. Med drejeligt hoved (90°) for let adgang i forskellige vinkler. OBS! Batteri og lader sælges separat. Indgår i MultiX 18 V-serien med fælles 18 V batteri (Li-ion). Vejledende udsalgspris hos Biltema: 349 kroner.

Klik her og læs mere om produktet.

Højtryksrenser HPW 140, 1800 W | Biltema

Højtryksrenser med integreret kemibeholder, fjederbelastet tilbehørsholder og dobbeltkroge til nem opbevaring af elkabel. Justerbar dyse til forskellige strålebredder og roterende dyse inkluderet. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 799 kroner.

Klik her og læs mere.

Pumpeautomat PA 1301 | Biltema

Til automatisk vanding og vandforsyning i fritidshuse. Også til tømning af bassiner m.m.. Med automatisk trykafbryder og manometer. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 969 kroner.

Klik her og læs mere om produktet.

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler