DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

idenyts Have Favoritter 2021: Havemaskiner – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Havemaskiner' her.

Smart SILENO life robotplæneklipper med GARDENA smart App

Perfekt græsplæne med App-styret robot. Gardena er kommet med en kraftfuld robotplæneklipper til mellemstore og komplekse haver op til 750 m² . Takket være SensorCut-systemet med tre knive sikrer den fuldautomatiske robot et jævnt, strimmelfrit skæreresultat. Med denne robot behøver du ikke længere bekymre dig om vejret under klipning – den vandtætte Gardena robotplæneklipper fungerer altid pålideligt og præcist.

GPS styret robot via smartphone

GPS styret robot via smartphone. RM1000 er en støjsvag og kompakt robotplæneklipper med en kapacitet på 1000 m2. RM1000 tilbyder dig atrraktivefeatures som GSM mobilopkobling uanset hvor du befinder dig, GPS så du kan følge din robot, guidekabel som hjælper din robot med at finde vej i haven og IPX5 vandtæthed, så du kan rengøre din robot med haveslangen samt regn- og frostsensorer der beskytter dit græs mod klipning i hård regn eller frostvejr.

Bosch AdvancedRotak 950

Særdeles komfortabel og rygvenlig plæneklipning med reduceret støjniveau og et meget flot resultat. Batteridrevet plæneklipper med 7 højdeindstillinger og 44 cm klippebredde. Levere med 2 stk 36V 4,0 Ah batterier. Den nye og meget intuitive højdejusteringsfunktion gør det muligt at vælge den perfekte klippehøjde med ét klik. Den har klippehøjder fra 25 mm til 80 mm.

Hækkeklipper LXT ®DUH602SF

Batteri hækkeklipper med kulfri motor og 600 mm proff. kniv. To-hånds sikkerhedsafbrydere for ekstra sikkerhed. Værktøjet har lavt støjniveau. Med tre hastighedsindstillinger til forskellige anvendelser. Drejbart håndtag i 5 positioner. Leveres med 1 stk. 3,0 Ah.. batteri og lader.

AKKU græstrimmer 20V model

Kraftig akku-snortrimmer med en arbejdsbredde på 33 cm, som sikrer effektiv trimning af genstridigt græs og ukrudt. Snortrimmermodel 0250 er udstyret med en børsteløs motor, der gør snortrimmeren hurtigere, stærkere og 10 gange mere holdbar end en snortrimmer med en lignende motor med børster.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 25. juni 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et Lanternesæt fra Morsø og en Char-broil gasgrill til en samlet værdi af 6.897 kr.

Vi trækker i alt 2 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 25. juni. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler