idenyts Have Favoritter: Haveredskaber – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2022 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Haveredskaber' her.

Moreland A/S
Workmann Teleskopstige 3,8m

Teleskopstige fra Workmann med 13 trin og en højde på op til 3,8 meter. Sammenfoldet fylder teleskopstigen B:48 x D:8 x H:82 cm og er godkendt til en max belastning på 150 kg. Foden på stigen har en bredde på 66 cm.

P.Lindberg
Motorrygsprøjte, Serena H6

Med en motordrevet Serena rygsprøjte får du den bedste rygsprøjte på markedet. Denne rygsprøjte er til den professionelle og semi-professionelle bruger og til ham/hende, der bare vil have det bedste. Benyttes f.eks til algefjerner på taget, træværket eller terrassen.

by Benson
Hose Deluxe

Denne haveslange udvider sig med vand. Den er meget let og lavet af holdbart stof udenpå en latex slange. Den harmonerer naturligt med omgivelserne og adskiller sig fra de gængse haveslanger i kulørt plastik. En meget stilfuld og naturlig del af haven – det var sådan ideen til haveslangen opstod.

Gardena sprinkler

Gardena
EcoLine oscillerende sprinkler

Den nye EcoLine Sprinkler fra Gardena vander rektangulære græsplæner eller bede mellem 90 og 220 m2 jævnt og præcist. Designet med plastik lavet af mere end 65% genbrugsmateriale fra dagligt husholdningsaffald. Den bæredygtige løsning til at vande din græsplæne på varme sommerdage.


Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 22. juni 2022 kan du afgive din stemme og samtidigt deltage i konkurrencen om én af præmierne fra bunken af fede gevinster til en samlet værdi på over 20.000 kroner!

Præmiepakken indeholder:
Robomow RK1000 robotplæneklipper – værdi 10.999 kr.
Episk Everdure FURNACE by Heston Blumenthal gasgril – værdi 4.400 kr.
Kompakt og let Ryobi 18v ONE+ grensaks – værdi 1.379 kr.
1 spand Wood Tex 04/05 maling + 1 pensel fra Flügger – værdi 1.248 kr.
Stensmark cafesæt – værdi 1.119 kr.
Land Classic mobilt højbed i jern – værdi 1.147 kr.
Smart stegetermometer lige til grillen fra Meater – værdi 899,99 kr.
Hose Deluxe haveslange by Benson – værdi 695 kr.
og det er tilfældigt, hvilken præmie du vinder.

Vi trækker i alt 7 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut søndag den 22. juni 2022 kl. 9.00. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler