idenyts Have Favoritter: Haveredskaber – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘haveredskaber’ her.

Grensaks teleskopisk | Biltema

Grensaks med kraftige, teflonbelagte knive af kulstofstål, perfekt beregnet til at klippe store, hårde grene på buske og træer. Med teleskopisk skaft af aluminium og grebsvenlige håndtag. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 199 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

X-series™ PowerGear™ | Fiskars

Fiskars X-series™ beskæresakse har en ekstraordinær ydeevne takket være af den patenterede PowerGear™-teknologi, der tredobler kraftudvekslingen og dermed øger klippekraften, når du har allermest brug for det. Det Ergonomisk udformet håndtag i FiberComp™-materiale med SoftGrip™-detaljer passer til håndens naturlige udformning og giver et sikkert og behageligt greb – og er særligt exceptionelt for svage hænder og håndled.

X-series™ beskæresaksen kommer i 2 forskellige størrelser – optimeret til henholdsvis store og mellemstore hænder samt små og mellemstorehænder. Det er vigtigt, at saksen passer til ens hånd for at få fuldt udbytte af PowerGear™-teknologien. De præcisionsslebne skær i hærdet stål forbliver skarpe i lang tid – og deres anti-klæbebelægning giver mindre friktion og en bedre ydeevne med et renere snit af grene helt op til 24 mm i diameter. En skydelås beskytter skærene under transport og opbevaring og har en praktisk placering, som sikrer hurtig og nem brug.

Fiskars X-series™ beskæresakse er fremstillet af PVC-frie materialer og kommer med 25 års garanti. Vejledende udsalgspris fra 289,95 kr.

Tryksprøjte, 1,5 L | Biltema

Håndsprøjte med gradinddelt flaske og justerbart spraymundstykke af messing. Til nem, nøjagtig og sparsom påføring af bekæmpelsesmidler og affedtning m.m. Lav vægt og nem at bruge. Med tænd/sluk flow-kontrol og justerbart spraymundstykke af messing. Flasken er gradinddelt. Pakninger af Viton gummi. Arbejdstryk: 2-3 bar. Vejledende udsalgspris hos Biltema: 39,90 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler