DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

idenyts Have Favoritter 2021: Haveredskaber – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Haveredskaber' her.

Felco 15 beskærersaks frs Sneholt & Nielsen

Ergonomisk beskærersaks til alle hånd-størrelser. Første gang du skærer med denne saks, vil du blive forbløffet over, hvordan et værktøj, der er så let og kompakt, også kan være så kraftfuldt, styrbart og behageligt. Støddæmpere af gummi og et vinklet skærehoved øger komforten betydeligt. Med et fuldt indstilleligt skærehoved, der sikrer præcisionsbeskæring, vil du meget snart spørge dig selv, hvordan du nogensinde har arbejdet uden en FELCO 15.

Teleskopiske grensaks StarCut 410 PLUS fra Gardena

Beskær op til 6,5 meter i højden uden besvær. Den 12x geartransmission garanterer kraftig skæring af grene med en diameter på op til 32 mm. Den nye justerbare krog til fjernelse af afskårne grene sikrer ekstra komfort under gren-vedligeholdelse. Dette giver dig mulighed for at fjerne afskårne grene fra krone af træer uden problemer. Den 25-årige garanti er din garant for den bedste kvalitet.

Magic Soft Smart 30 meter vandslange

Slip for knæk og knuder og tænk samtidig på miljøet. NYHED I DANMARK! Superlet ekspanderende vandslanger. Miljøvenligt produceret, under ordnede forhold, i Italien. Denne vandslange er let at få med dig rundt i haven og du oplever ikke de normale knæk og knuder. Den er produceret 100% miljøvenligt og leveres oven i købet i en “second life” taske, der kan genbruges til opbevaring og blomster. Vandslangen leveres med fittings og 6-funktions vandingsdyse.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 25. juni 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et Lanternesæt fra Morsø og en Char-broil gasgrill til en samlet værdi af 6.897 kr.

Vi trækker i alt 2 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 25. juni. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler