Overraskende: Husqvarna lancerer tøj-kollektion til udefolket

Det nye fritidstøj er designet, så du kan føle dig veltilpas uanset om du slapper af eller udforsker verden, hjemme eller udendørs. 

Fleecetrøjer, t-shirts, kasketter, huer og tasker. Er du et rigtigt udemenneske, ved du, at der ikke findes dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Det rigtige tøj og udstyr kan nemlig gøre underværker, når du skal ud og udforske naturen på trods af vind og vejr – og nu er en overraskende spiller kommet på banen med en ny kollektion af fritidstøj til dedikerede udefolk.

Designet med tanke på udefolkets daglige liv

Det er den populære svenske producent af havemaskiner, Husqvarna, der netop har lanceret kollektionen af fritidstøj kaldet Xplorer. Tøjet er designet af fagfolk inden for skov og park med tanke på udefolkets daglige liv, og resultatet er en kollektion i bløde, varme, åndbare, vindstoppende og vandafvisende materialer afhængigt af formålet med beklædningen. 

Og måske er den nye kollektion af fritidstøj slet ikke så overraskende alligevel.

Husqvarna har nemlig længe specialiseret sig i at skabe produkter til udefolk på både professionelt plan og på hobbyplan. Derfor er den nye kollektionen også skabt med komfort i fokus med materialer, funktioner og design, der er nøje udvalgt for at kunne fungere til både afslapning og en aktiv udedag.

Tøj, tasker og tilbehør

Kollektionen Xplorer omfatter en række af tasker, tøj og tilbehør til både mænd og kvinder. Af beklædning kan du blandt andet få en fleecejakke, hættetrøje og flere kort- og langærmede t-shirts. Hertil kommer flere kasketter, huer og en beanie. Du kan også få både rygsæk, rejsetaske og trolley. Endelig indeholder kollektionen en vanddunk og et termokrus lige til at tage med på farten. 

Et udvalg af Husqvarnas nye kollektion af fritidstøj, Xplorer. 

Tøj udviklet af fagfolk

Kollektionen er udviklet i samarbejde med H-team – en international gruppe af fagfolk, der arbejder med park- og skovbrug. Teamet hjælper Husqvarna med udviklingen af flere produkter. 

Mest læste artikler