Genialt! Se robotplæneklipperen i uniform

I en have ved Viborg kører denne robotplæneklipper rundt i en ganske særlig uniform, og får naboer og forbipasserende til at trække på smilebåndet.

– Det er bestemt en glæde at se en robot i uniform klare arbejdet for os, udtaler Karin med et smil, der er ejer af den søde robotplæneklipper der er malet som en politibil. 

Politi 1

Karins mand fik ideen til den uniformerede plæneklipper – og vejen fra ide til handling var kort. Deres datter arbejder nemlig i Colours, et skiltefirma i Skive, og kunne sagtens lave et plæneklipperskjold om til at ligne en politibil. Skjoldet blev malet hvidt hos en autolakerer inden. 

Plæneklipperen er model 420 fra Husqvarna. Det særlige ved denne model er, at den har et skjold, der er nemt at tage af og skifte. På den måde kunne datten få skjoldet med på arbejde og derefter sætte de blå og gule mærkninger på de rigtige steder, så den lille robot plæneklipper nu ligner en miniudgave af en politibil. 

Karins mand fandt det blå blink på ebay og satte det som prikken over i’et på toppen af plæneklipperen. Så kan forbipasserende få et smil på læben når mørket falder på, for nu kører politi-plæneklipperen med udrykning!

– Folk synes at det er en sød og sjov ide. Den har været grundlag for mange hyggelige snakke over hækken, afslutter Karin.

Læs også: Vælg den rette græsslåmaskine

Mest læste artikler