Internationalt havemaskine-brand indfører online-levering af motorsave

Nu kan du spare turen til en autoriseret forhandler, når du køber en motorsav hos Stihl - du kan nemlig få den leveret direkte til dit bopæl.

Den schweiziske haveredskabsproducent har en anden måde at gøre tingene på end mange af konkurrenterne.

Som regel skal du eksempelvis forbi en af virksomhedens få udvalgte forhandlere, for at få fat på de hvide og orange produkter, firmaet er kendt for, uanset om du er privat eller professionel forbruger.

I de seneste år har virksomheden dog åbnet en lille smule op for salg af produkter online.

Virksomheden begyndte i 2014 at tilbyde onlinesalg og levering hjem til kunderne via autoriserede forhandlere for alle produktkategorier bortset fra skærende maskiner.

Senere fulgte de andre kategorier, men dog ikke motorsave. Før nu.

Fra og med april måned åbnes der op for forsendelse af motorsave fra forhandlere med e-handel. Således vil alle produktkategorier være tilgængelige på denne måde.

Ikke på grund af Corona

Beslutningen om at tilbyde forsendelse af motorsave i blandt andet Danmark blev truffet i starten af 2020 og sker altså ikke på baggrund af den nuværende corona-krise.

– Vi har været på udkig efter en løsning, der gør det nemmere for kunden at købe vores produkter, uden at vi mister vores forhandleres ekspertise og rådgivning. Nu er det muligt for kunderne at få adgang til dette på flere måder, siger Michael Nielsen, som er country manager for STIHL Danmark i en pressemeddelelse.

Tidligere er kunder, som har bestilt motorsave online, blevet henvist til en autoriseret forhandler, hvor de kunne afhente produktet. Derefter har forhandleren overdraget produktet færdigmonteret og testet, så det var muligt at tilbyde rådgivning og vejledning, som muliggør sikker brug.

Men nu kan du altså sparre turen til den autoriserede forhandler og få motorsaven leveret direkte til dit hjem.

Mest læste artikler