Stop brugen: Farligt haveredskab tilbagekaldes

Hvis de defekte dele bliver løse og flyver væk, er der risiko for personskade både for brugeren og folk i nærheden. Derfor tilbagekalder producenten nu produkterne.

Har du et trimmerhoved fra STIHL ved navn PolyCut 27-3 eller PolyCut 47-3 liggende derhjemme, så skal du ikke tage det i brug næste gang du skal rydde buske i haven. I stedet skal du hurtigst muligt returnere det til den forhandler, hvor du har købt det.

Stihl har nemlig opdaget en fejl i hovederne, der betyder, at de kan løsne sig og flyve væk, mens du bruger trimmeren – og det kan være særdeles farligt for dig selv eller omkringstående.

Stop brugen med det samme!

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse, hvor de af hensyn til brugernes sikkerhed advarer mod at bruge de to trimmerhoveder. Samtidig beder de alle om straks at returnere produkterne hos nærmeste STIHL forhandler.

Her vil du både få pengene tilbage og få hjælp til at vælge et andet produkt, hvis du ønsker det.

Det er trimmerhovederne på de benzindrevne græstrimmere og hækkeklippere, der nu kaldes tilbage. Har du en PolyCut af samme model liggende i skuret, bør du returnere produktet med det samme – både for din egen og andres sikkerhed. Hvis du har spørgsmål, bør du kontakte din lokale STIHL forhandler.

Mest læste artikler