Vidste du det? Disse mærker bruger samme batteri

Flere producenter af haveredskaber bruger faktisk det samme batteri. Det gør det muligt at anvende det samme batteri til flere haveredskaber.

Batteri sættes i elektrisk græsslåmaskine

Du kender det sikkert godt. Ude i dit redskabsskur står flere batteridrevne haveprodukter fra forskellige producenter, der bruger hvert sit batteri. Ét til hækkeklipperen, ét til græstrimmeren og ét til plæneklipperen. Ovenikøbet bruger produkterne ofte også forskellige opladere. 

Der er heldigvis hjælp at hente, hvis du også har tænkt, at det kan gøres smartere. Flere ledende producenter af elektriske redskaber til have og bolig har således tilsluttet sig den såkaldte Power for All Alliance. 

Power for All Alliance er et af verdens største batterisystemer på tværs af brands. Alliancen, som blev lanceret for to år siden, er baseret på ét fælles 18V batterisystem, der gør det muligt for forbrugerne at anvende det samme batteri til flere haveredskaber, uanset producent.

Kig efter “power for all”- logoet, når du handler batteridrevne maskiner. Foto: POWER FOR ALL ALLIANCE

Senest har Husqvarna tilsluttet sig alliancen og vil inden for det kommende år lancere en ny produktserie til haveejere, som vil være kompatibel med Power for All batterisystemet. 

Læs også: Vælg den rette græsslåmaskine

Disse mærker kan du bruge det samme batteri til

BOSCH Home & Garden (værktøj og haveredskaber)

GARDENA (haveredskaber)

BOSCH Home Appliances (støvsugere m.m.)

GLORIA House and Garden (haveredskaber)

Husqvarna (haveredskaber)

Flymo (haveredskaber)

Mest læste artikler